Seks designvesker til under 3000 kroner

Michael by Michael Kors

Flere av de største motehusene som Michael Kors og Givenchy tilbyr eksklusive designervesker til en «rimelig» penge. Finn din favoritt her!

Publisert:
Michael by Michael Kors

Veske fra Michael by Michael Kors hos Net-A-Porter, 2253 kr. Foto: Produsenten

Michael by Michael Kors

Clutch fra Givenchy hos MyTheresa.com, 2784 kr. Foto: Produsenten

Det er mange jenter som drømmer om designervesker, men lar seg stoppe av den svimlende prisen. MinMote har funnet frem sesongens fineste vesker til under 3000 kroner, slik at du slipper å ruinere deg helt. Selv om veskene fortsatt er dyre, koster de bare en fjerdedel av hva de fleste designervesker gjør.

Det er flere eksklusive motehus som har undermerker som ikke er like kostbare som hovedmerket. Marc by Marc Jacobs og See by Chloé er blant de mest profilerte, i tillegg til Michael by Michael Kors. Sistnevnte merke er blitt en klar norgesfavoritt og norske kvinner bruker millioner av kroner på denne vesken i året.

- Merkene gjør lurt i å tilby rimeligere varianter av designerveskene. Det er nøkkelen til Michael Kors’ og Marc Jacobs enorme suksess. Flere av variantene er like fine som de aller dyreste veskene, men jeg ville unngått de med for store logo-plaketter. Min favoritt er clutchen fra Givenchy, sier MinMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold.

Givenchy er et av verdens mest eksklusive motehus og er kjent for å ha råhøye priser. Likevel finnes det unntak, og ett av dem er clutchvesken vist på bildet i toppen av saken.

PS: Husk at toll og merverdiavgift av og til kommer i tillegg til prisen som er oppgitt i utenlandske nettbutikker. Nøyaktig hvor mye det blir avhenger av hva du kjøper, og det kan du regne ut på Tollvesenets egne nettsider her.

Klikk på bildene for å se merke og pris!

uferdig toppbilde

Veske fra See by Chloé hos Net-A-Porter, 2302 kr. Foto: Produsenten

uferdig toppbilde

Veske fra Stella McCartney hos MyTheresa.com, 2334 kr. Foto: Produsenten

Marc by Marc Jacobs

Veske fra Marc By Marc Jacobs hos MyTheresa.com, 2661 kr.

Marc by Marc Jacobs

Veske fra Diane Von Furstenberg hos MatchesFashion.com, 1879 kr. Foto: Produsenten

Publisert:

Finn mer innhold om: