Kle deg kult i kulda

Det er fortsatt kaldt og man skal pakke seg godt inn for å slippe å fryse. Få inspirasjon av kjendisene og kle deg kult i det vakre vinterværet.

silje
Publisert:

Rihanna, Kate Hudson og Ashlee Simpson er blant stjernene som mestrer kunsten å kle seg kult i kulda. Kle deg i ull fra innerst til ytterste lag. Lag-på-lag med varme jakker, ullkardigans, vanter og skjerf er sikre vinnere i det kalde vinterværet.

Varme jakker i fuskepels, parkas eller kåper i ull og kasjmir, er sikre kjøp om du skal shoppe på salgets siste dager. Sats på nøytrale farger som svart, blått, brunt eller beige. De varme jakkene holder koken gjennom kalde vinterdager og er like fine til hverdags som til tur. Husk at ull holder på varmen, så ulltights, topper og pulsvanter er gode investeringer for deg som er ekstra frossen i vintermånedene. Ullsokker og ullsåler holder varmen i fine vintersko. Skal du ut på tur i vinterkulden, må du selvfølgelig kle deg enda varmere. Forsvaret har gode tips til deg som skal oppholde deg ute i kulda over lengre tid.

Shop smart på salg. Her er plaggene du bør du investere i!

Sporty

Er du av den sporty typen, kan du satse på en varm parkas eller boblejakke i vinterværet. Spe på med kult tilbehør som vanter, luer og skjerf i en sterk farge. Sko som UGGs, Timberland eller et par tøffe vinterstøvletter passer fint til denne sporty looken. Men en parkas trenger ikke bare være sporty, se bare på hvordan Ashlee Simspon styler sin svarte parkas. Med helsvart tilbehør og en kaffe i hånda, er du klar for en tur på kafé med venninner.

Elegant

Vil du ha en lekker vinterlook, satser du på en fuskepels eller en elegant kåpe i ull eller kasjmir. Kle deg i ull fra innerst til ytterst og gå gjerne med flere lag med ullgensere om du bruker en tynnere kåpe. Fuskepelsen gir et tøffere uttrykk og kan gjerne brukes sammen med et par høye boots. La deg inspirere av Kate Hudson, som ofte kjører en bohemsk stil med fuskepels, lue og jeans. Skinnvanter eller ullvanter er fint tilbehør til denne stilen.

Ta vare på vinterstøvlettene i vinter. Få gode tips her!

La deg inspirere av trendsetteren Rihanna og sats på lag-på-lag med store ulljakker, gensere, jeans og ankelboots. Husk å bruke ullstrømper under jeansen, siden jeansstoffet ikke beskytter noe særlig i kulda. Invester i en trendy ulljakke som kardiganen til Rihanna fra Yigal Azrouel. Men en kardigan er ikke nok i denne vinterkulden, så vi anbefaler en ekstra jakke varm over antrekket. Lue, skjerf og vanter må også til for å holde kulden ute i det vakre vinterværet.

Relevante artikler videre:

En fin kardigan går ikke av moten.Her finner du fine alternativer!

Rihanna er en av årets trendsettere.Se motefavorittene fra året som gikk her!

Fuskepels holder stilen i kulda.Her er fine alternativer!

Publisert: