Norsk supermodell på lønnstoppen

En av Norges fremste supermodeller havner langt oppe på inntektstoppen i mote-Norge. Iselin Steiro (24) håver inn på lukrative internasjonale modellkontrakter.

silje
Publisert:

Steiro er en av Norges fremste modeller og gjør det meget stort i utlandet. Steiro har blant annet mange internasjonale oppdrag og figurerer på mange forsider av kjente motemagasiner. Under moteuken i Paris sist måned, var hun blant annet å se på catwalken for Chanel, Prada og Alexander Wang. I tillegg har hun er svært så lukrativ avtale med kleskjeden Zara, som gjør at hun endte på godt over halvannen million, i følge skattelistene.

Flett deg som supermodellen. Dette er neste sommers heteste frisyre.

Redaktørene håver inn

Både Ellen Arnstad som er sjefredaktør for Henne og Signy Fardal som er sjefredaktør for ELLE, ligger høyt oppe på listen. Arnstad topper med netto 2,2 millioner i inntekt, mens Fardal må nøye seg med rundt millionen i inntekt. Litt lenger ned på listen kommer sjefredaktøren i Costume, Vanessa Rudjord.

På tide med en ny høstkåpe? Her er 10 flotte kåper.

Jan Thomas drar inn penger, tross underskudd

Det var også et godt år for kjendisstylist Jan Thomas Mørch Husby, som i følge skattelistene dro inn nesten 2 millioner i inntekt, på tross av at skjønnhetssalongen hans gikk med underskudd i fjor. Det samme kan ikke sies for ektemannen Christopher Mørch Husby, som står oppført med netto 10 000 kroner i inntekt, i følge skattelistene.

Få Jan Thomas sine skjønnhetstips her!

Moods of Norway gjør det bra

Det var oppgang for de glade Moods of Norway-guttene Peder Børresen og Simen Staalnacke, som begge hadde betraktelig høyere inntekt enn året før. Sportsdesigner Kari Traa, var også blant designerne som gjorde det bedre i 2008 enn året før, i følge skattelistene.

Relevante artikler videre:

Moods of Norway åpner butikk i Beverly Hills

Karl Lagerfeld sjokkerer. -Ingen vil se tykke modeller!

Publisert:

Finn mer innhold om: