Julegaver under 200 kr – til ham og henne!

På tide å starte julegavejakten? Her er gavene som passer en hver lommebok.

Milda C. Melland
Publisert:

Om du ikke har begynt å kjøpe julegaver enda, er det på tide å komme i gang. Er du av de som bestiller på internett, kan det fort ta litt ekstra tid å få gaven i posten før jul. Skal du tråle butikkene er det ingenting som er verre enn å stå i kø, og når du først finner noe fint er det mest sannsynlig utsolgt for størrelser.

For de som ikke har så mye å rutte i førjulstiden, eller som kun skal kjøpe en liten oppmerksomhet til en venninne eller to, har vi plukket ut julegaver som gir valutta for pengene.

Vinn flotte gaver. Delta på minMotes julekalender her!

Til bestevenninnen

Til en virkelig god venninne er det tanken som teller. Dermed bør ikke kjøpet være i siste liten, men veltenkt. Noen kule tights, et kraftig halskjede eller en clutchveske, går rett hjem hos de fleste jenter. Et annet tips er å gi noe som du har laget selv, slik blir det ekstra personlig. Strikk et skjerf, design et smykke, eller design din egen leopard t-skjorte med paljetter eller print – her er mulighetene mange.

Gjør det selv! Lag en kul partytopp!

Til den som har alt

Dette er kanskje den vanskeligste gaven, men fortvil ikke. Skjønnhetsprodukter er som oftes en sikker vinner for den som har alt. Peelingprodukter er et lurt kjøp i den tørre vinterlufta. Fuktighetsgivende hårpleie, kremer og andre luksuriøse produkter man kan skjemme bort kroppen med, får man aldri nok av.

Velg riktige produkter til din hud.Få hjelp av vår hudpleieguide!

Til den kresne

Her er det kanskje greit å styre unna de billigste produktene, hvis man ikke har forhørt seg nøye om hva vedkommende ønsker seg. Gavekort på en butikkjede eller på et handlesenter kan være et lurt trekk, om du er usikker. Hvis ikke kan praktiske ting som hansker, lue eller varme tøfler fort falle i god jord – men sørg for å få med en byttelapp.

Klar for festsesongen, men mangler sko? Sjekk ut årets hæler!

Til den praktiske

Praktikeren blir selvfølgelig glad for alt som er kjøpt på Clas Olhson. Hvis du likevel har lyst til å gi noe litt mer unyttig, vil nok varme plagg som hansker eller tøfler falle i smak. Ett godt tips er også en gave hvor deler av inntekten går til et veldedig formål. Da får for eksempel et armbånd en viktigere mening.

Kald? Her er tilbehøret som varmer!

Ekstra kjærestegave

Til kjæresten kjøper de fleste en gave som er litt dyrere enn 200 kroner. Likevel er det alltid hyggelig med en liten ekstragave, enten det er til ham eller henne.

Menn ønsker seg kanskje ikke så ofte skjønnhetsprodukter eller tilbehør, men hva er da ikke mer morsomt enn en liten overraskelse – enten under juletreet eller litt tidligere på dagen.

Nyttige ting som hårvoks, hansker eller noen spreke sokker er noe kjæresten vil sette pris på. Skal du overraske enda mer, kan en tykk genser eller en morgenkåpe til dagen derpå falle i smak. Sløyfer er en hot trend i år, så på 1-2-3 har festantrekket for romjulen fått en ny vri.

Hudpleie for menn!Dette bør alle menn ha på badet

Relaterte artikler:

Hva skal du ha på julebordet? Her er 24 festkjoler å velge mellom

Slik får du en glamorøs festfrisyre. Fiks det enkelt selv!

Hva synes du om pels? Mote-Norge tar avstand!

Publisert: