Middag i København

silje
Publisert:

Antrekk: Blazer og sko fra Zara, t-skjorte fra Gina T, skjerf fra H&M, tights fra Cubus og vintage Chanel-veske.

Pakk smart, så har du plass til mer på hjemveien.

Som alltid trodde jeg at jeg hadde pakket lett for turen til København, men det viste seg selvfølgelig ikke å stemme. Jaja, jeg hadde ihvertfall endel antrekk både til shopping og middagsbesøk. Skal dere besøke byen i nærmeste fremtid, har jeg en del anbefalinger. Jeg elsker nemlig god mat, og det er nok av bra restauranter i denne byen.

Sticks N Sushi, Istegade 62

Her hadde de den beste sushien jeg har smakt, helt fantastisk god mat. Restauranten er intim og hyggelig. Bordene er delt opp i store sofa grupper hvor du sitter sammen med andre. Veldig sosialt om man ønsker og supert for store grupper. Bestill meny, da får du smake alt av husets spesialiteter. Ca 500 danske for meny, per pr.

Chit Chat, Skt Peders Stræde 24 A

Her fikk vi det nesten det beste måltidet jeg har smakt (bortsett fra bryllupsmiddagen vår). På dette brasserieret var menyen en blanding av fransk og internasjonal smaksløker. Menyen skiftes ut hver måned, restaurenten er intim og romantisk og all maten var helt fantastisk. Ca 600 danske for tre retters middag for to. Vin kommer i tillegg.

Italiano, Fiolstræde 2

Sitt ute i solen og nyt den deilige maten, mens folk haster forbi. I denne rolige sidegaten, ligger en av byens beste italienske kjøkken. Her får du deilig pasta, pizza og hjemmelaget sorbet til en rimelig penge. Priser fra ca 70 kroner.

Søren K, Søren Kirkegaards plass

Nede ved vannet og den Sorte Diamant, finner du restauranten Søren K. En fin restaurant med dansk kjøkken. Her får du illusjonen av å sitte "på vannet". Priser fra ca 200 for hovedrett.

These restaurants became my favorites after this weekends trip to Copenhagen. They all have a great selection of different food. I highly recommend them, if you are visiting the city.

PSST: Imorgen blir det innlegg om vintageshopping i København.

Publisert: