Mote

Trendy militærjakker

Vårens trendjakke er uten tvil den militærinspirerte jakken. Få inspirasjon av stjernene, og gå for en mosegrønn armyjakke i vår.

Mari Glans
Publisert:

Militærjakken seiler opp til å bli sesongens mest trendy ytterplagg. Vårens militærjakke er gjerne litt oversized og løs i fasongen, med store lommer i front og i den typiske mosegrønne fargen. En viktig faktor som gjør militærjakken så populær, er at den er så anvendelig. Det er en perfekt hverdagsjakke, og passer til alle slags jeans, boots og andre hverdagsplagg. I tillegg skaper jakken en kul kontrast til mer pyntede antrekk, friske farger og vårlige sommerkjoler.

Dette gjelder i vår!Vårens hotteste trender

Kjendisfavoritten

Kjendisene har selvfølgelig allerede kastet seg over trenden. Kate Moss har valgt seg en militærjakke med pelskrage fra PRPS, mens Whitney Port har sikret seg en løsere modell som ble sett på catwalken fra Rag & Bone. Rachel Bilson er så liten av størrelse at hun fant en militærjakke som passer perfekt på kleskjeden GAPs barneavdeling for gutter.

Militærjakken tar over som vårens favorittjakke for mange, selv om skinnjakken er en trygg klassisker som alltid er gjeldende. Ti av vårens skinnjakker finner du her: Ti tøffe skinnjakker

Velg din favorittstil

En militærjakke er dessuten alltid aktuell, selv om den blomsterer i trendbildet akkurat nå. Trenden fortsetter videre til høsten, så du kan trygt legge litt ekstra penger i en kul militærinspirert jakke.

Designere som Marc Jacobs, Balmain, Rag & Bone og Celine har alle en mversjon av militærjakken i sine vårkolleksjoner. Jakkene ble vist i mange forskjellige varianter, alt fra markerte skulder og smykker på skuldrene, til helt enkle og løse boyfriend-varianter og strammere jakker med rene linjer var å se under visningene. Også lengre parkasjakker i militærstil er en sikker vinner denne våren.

En annen trendy vårjakke er trenchcoaten, som er tilbake for fullt i motebildet denne våren. Les mer om den evigvarende klassikeren her: Trenchcoaten går aldri av moten

Relevante artikler videre:

La neglene synes i vår!Her er de hotteste neglefargene

Stor moteguide!Her er trendene som gjelder til våren

Lilla er hot på øynene i vår!Slik får du looken

Den hotteste hårfargen!Platinablond vår

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Trender
  2. Mote
  3. Klær
  4. Våren 2010
  5. Jakker

Relaterte artikler

MOTE

Slik får du mer ut av sommergarderoben

MOTE

Vårvesker på budsjett

MOTE

Gwyneth Paltrows vårfavoritter

NYHETER

Beltetrend blant kjendisene

NYHETER

Derfor bør du kaste deg på disse trendene

MOTE

Dette kan du fint beholde i garderoben til våren

MOTE

Slik blir du flott i pudderfarger