Sko deg med god samvittighet

silje
Publisert:

Mine favoritter: University Polkadots ca 600 kr.

Det kan nesten virke som TOMS-skoene er de neste it-skoene i Hollywood. Kjendiser som Keira Knightley, Liv Tyler, Brad Pitt og Scarlett Johansson er noen av stjernene som elsker skoene, som setter fokuset på å gi sko der det trengs mest. I USA er TOMS allerede en snakkis.

Filosofien bak TOMS er enkel og idealistisk. Grunnleggeren Blake MyCoskie bestemte etter en reise til Argentina i 2006 der han så at barn uten sko, ofte ble utestengt fra samfunnet etter å ha blitt infisert av forurenset jord. Blake ønsket å hjelpe barna og kom opp med ideen om at for hvert par sko han solgte, skulle han gi et par sko til et barn som ikke eier sko. Blake dro hjem til California og dermed var eventyret i gang. Gründeren donerte 10.000 par sko samme år og tallet bare stiger og stiger.

Her får du tak i skoene i Norge

Navnet TOMS kommer av "Shoes for Tomorrow" og selve logoen er inspirert av det Argentinske flagget. I disse dager er gründeren på reise rundt om i verden for å spre budskapet. I forrige uke var han i Sverige og i dag gjester han Norge. Ved å kjøpe skoene støtter man en god sak og ser kul ut samtidig. I løpet av 2009 regner TOMS med å gi bort 300.000 tusen par sko til barn over hele verden. Kanskje kommer et av parene fra deg?

Følg minMote på Twitter!
Publisert: