Ti kule sko til under 500 kroner

Det trenger ikke være dyrt å være kul på beina. Her er ti kule sko til under 500 kroner.

Mari Glans
Publisert:

Det er vanskelig å motstå trangen til noe nytt når vårnyhetene kommer i butikkene, mens det fortsatt er full vinter her hjemme. Mange velger å spare de største investeringene til våren er her for fullt, men det går likevel an å kjøpe noe nytt uten å sprenge budsjettet.

Vi har funnet ti kule sko som fungerer like godt de siste ukene av vinteren som når våren begynner å komme.

Mer om vårens trender!Disse trendene gjelder til våren

Ankelboots uansett sesong

Ankelboots fungerer like godt vinter som vår De er kule til jeans, bukser og tykke strømper på vinteren og passer til lettere klær når våren kommer.

Denne sesongen er sokker i skoene noe av det mest trendy man kan ha på seg, og sokkene er perfekt i overgangsfasen mellom vinter og vår når det er bart på bakken, men likevel litt for kaldt til å gå barfot.

Nå er det lov!Sokker i skoene er supertrendy

Høye hæler

Det er fortsatt de høye hælene som gjelder, men man kan bestemme selv hvilken type hæl man foretrekker på skoene. Kilehælen er fortsatt kjempetrendy i tillegg til platåsåle på skoene, og det gjør de høye hælene mye mer behagelig å gå med.

Til våren kommer tresålene for fullt, så start allerede nå med å velge et par kule ankelboots med tresåle.

Lyse farger i puddernyanser, beige og grått er store farger til våren, men man ser også sterkere farger og innslag av metallisk, så dette er også farger man kan satse på når det gjelder skoene.

Kjøp kule sko på nett!Her er de beste netbutikkene for sko

Detaljene

En av vårens kuleste detaljer er åpen tå på alt fra ankelboots til pumps. Bruk strømper under skoene mens det fortsatt er slafs på veiene, og ha kun en kul neglelakk på tåneglene under når det blir varmere ute.

Sko med åpne partier på hælen og på sidene kommer vi også til å se mye av. Ellers er sko med snøring en sikker vinner til vårens, i tillegg til detaljer som reimer og belter på skoene.

Relevante artikler videre:

Ikke vær redd for å prøve noe nytt!Oppdater sminkerutinen din

La neglene synes i vår!Her er de hotteste neglefargene

Les mer om skotrenden!Kjendisene digger herresko

Kule partsko!Velg høye hæler til fest

Publisert:

Finn mer innhold om: