Se årets sexy undertøysmote

«

Sara Johannessen
Publisert:

Det lille under» er ikke lenger bare sort. Knallfargede kombinasjoner, uskyldig hvitt og pastellfarger preger årets undertøysmote.

Kathrine Sørland gikk undertøysmodell for første gang siden fødselen da hun entret catwalken tirsdag kveld. Sammen med en dusin andre modeller viste hun frem det hotteste jentene kan ha under klærne i år da Lindex arrangerte en spektakulær undertøysvisning på Emil & Samuel i Oslo tirsdag kveld.

Variasjoner

- Årets undertøystrender strekker seg fra mørke toner som svart, grått og jordfarger på høsten, til dusere paletter og sterkere farger for vår og sommeren. Neon, turkist og gult er typiske glade sommerfarger, som går igjen hvert år. Materialene går både i sexy blonder, transparante og gjennomsiktige stoffer, så her er det mye å glede seg til for begge kjønn, sier Pedersen.

Modell og mamma Kathrine Sørland betror at det var ganske spesielt å stå på catwalken i bare undertøyet etter at hun ble mamma: Etter endt show strakk hun hendene i været og jublet: «Nå har hu mor gått i undertøyet!»

- Det går jo mye i shapingundertøy nå som jeg har blitt mor, for både rumpa og magen henger litt, forklarer Sørland etter showet og legger til:

- Før jeg begynte samarbeidet med Lindex gikk jeg bare i bomullstruser og slikt, men nå har jeg virkelig fått øynene opp for alt det forskjellige som finne der ute på markedet. Ikke minst shaping-undertøy.

På visningen på Emil & Samuel i Oslo tirsdag kveld strakte utvalget av undertøy seg fra sorte blonder, via hvitt og uskyldig til knallfarget og iøynefallende gjennomsiktig.

Sexy undertøy inspirert av Flåklypa. Se video her!

- Imponerende

- Det var imponerende å se Kathrine Sørland på catwalken, så kort tid etter fødselen. Hun har nok lagt ned mye tid i trening for å komme i god form til visningen, sier minMotes moteekspert Silje Pedersen og avslutter:

- Det er forfriskende å se modeller i ulike størrelser på catwalken. Det er viktig å tenke på at de fleste catwalkmodeller ikke representerer størrelsen til de fleste norske jenter, og det er flott å se at man kan identifisere seg med flere størrelser enn X-small.

Er du en heks? Her er undertøyet som er inspirert av heksekunst.

Relaterte saker videre:

Kongelige jenter i billigklær. Se bildene og bli inspirert.

Dette er skoene som forlenger beina. Beige er bra.

Disse skoene går aldri av moten. Les mer her!

Nå skal håret være rødt! Gjør som kjendisene i Hollywood

Publisert: