15 fine vårkjoler

 En elegant kjole til kontoret, en avslappet hverdagskjole eller en ny festkjole gjør underverker for vårgarderoben.

silje
Publisert:

Ensfarget, sterke farger, striper eller blomstermønster. Denne våren kan du velge og vrake i både farger og mønster når det kommer til vår-og sommerkjoler.

Fine hverdagskjoler

Pudderfarger og pasteller er en sommertrend som passer de aller fleste. Kjoler i denim, striper og det elegante 50-talls snittet er også perfekt for kontoret, selvfølgelig litt avhengig av din arbeidsplass.

Både de maritime og de fargesterke stripene som blant annet regjerte hos Prada, er fine hverdagskjoler som enten kan være avslappet i stilen eller pyntet, alt etter hvilken stil du velger. Flate sandaler eller ballerinas sørger for en nedtonet stil, mens høye hæler gjør looken sofistikert. Elegante korte jakker er perfekt over kjoler i 50-tallsstil og gir en mer pyntet look enn om du velger en kardigan.

Hverdagskjoler i jersey eller bomull er behagelig på varme sommerdager og er den perfekte følgesvenn til og fra stranden eller på cafè.

Her er skoene som aldri går av moten!

Festfin

Mai byr på flere festlige anledninger og mange leter etter aktuelle kjoler som kan fungere både til 17. mai, konfirmasjon og fine fester. La deg inspirere av sommerens sterke fargepalett og sats på friske sommerfarger som gult, orange, blått og fuksia.

Til de store dagene kan det være lurt å ha en fin jakke, trenchcoat eller kort jakke over skuldrene, det er ikke helt sommertemperaturer helt ennå.

De sterke fargene dominerer som nevnt trendbildet, men det er selvfølgelig mye mer å velge mellom blant sesongens trender. Om du dropper de sterke fargene på kjolene, så kan du heller kjøre på med sterke farger på tilbehøret. Sko, vesker og smykker i sterke farger er perfekt til en ensfarget kjoler.

Skal du være gjest i et bryllup, så er det lurt å ha i minne at utgangspunkt for kjoleshoppingen er selve invitasjonen. Ofte sier nemlig invitasjonen mye om den store dagen, enten om det er smoking, mørk dress eller galla, så gir invitasjonen en pekepinn om kleskoden.

Er du invitert i et hagebryllup kan en maxikjole og sko med kilehæl være løsningen, mens til et borgelig bybryllup kan du som gjest fint bruke en elegant kjole i et 50-tallssnitt eller en kongeblå kjole, en fargesterk clutch og skyhøye hæler.

La deg inspirere av kjendisene. Slik kler de seg på fest!

Produktinformasjon:

Fra venstre linje 1: Blomstrete fra Cubus ca 199 kr, denimkjole fra Current Elliott ca 3300 kr, lys beige fra Monki ca 250 kr, blå kjole fra Cubus ca 300 kr, dus rosa fra Ellos ca 299 kr, elegant rød fra Ellos 299.

Fra venstre linje 2: Trenchcoatkjole fra Lindex ca 399 kr, gul kjole fra Cubus ca 299 kr, blomstrete 50-talls fra Lindex ca 399 kr, T by Alexander Wang ca 900 kr hos netaporter.com, kjoler fra H&M ca 299 og 249 kr.

Relevante saker videre:

På jakt etter en ny jakke? Her er noen av våre favoritter!

Rødt hår? Nå er dette hot i Hollywood

Stjel stilen til Elle Macpherson!

Publisert: