Kort og sexy på People's Choice Awards

Stjernene valgte korte kjoler og lyse sommerfarger til en av årets første prisutdelinger i Hollywood.

silje
Publisert:

Om ikke mange ukene er det klart for noen av årets største begivenheter på rød løper. Det knyttes alltid store forventinger til kjolene stjernene velger til Screen Actors Guild Awards, Emmy og Oscarutdelingen. People’s Choice Awards er derimot en litt mer avslappet prisutdeling, der mange kjendiser ofte velger korte cocktailkjoler for anledningen.

Smak av sommerfarger

Det var tydelig at mange av stjernene var lei de mørke vinterfargene. Pudderrosa, beige og hvitt vare bare noen av fargene som gikk igjen under gårsdagens prisutdeling. Både Disneystjernen Selena Gomez og sangeren Taylor Swift var begge «pretty in pink» under gårsdagens festligheter. Begge stjernene valgte beige sko til sine kjoler. Taylor Swift piffet opp sin duse kjole fra J. Mendel med en trendy oransje leppestift, mens Gomez var sukkersøt i en asymmetrisk kjole med draperinger fra Paule Ka. Svenske Malin Ackerman var elegant og trendy i hvitt og rødt, de røde detaljene gjør at den enkle kjolen kommer til sin rett på rød løper.

Sexy med åpen rygg

Anna Lynn McCord fra serien «Beverly Hills 91210»viser gjerne frem sine fordeler og under gårsdagens People’s Choice Awards, så var det ryggen som stod i sentrum. Kjolen i den blågrønne fargen var elegant foran, men da hun snudde seg på rød løper avslørte hun en sexy åpen rygg og sko fra Christian Louboutin. Kim Kardashian vet å sette fokus på sine fordeler, i går falt valget på ettersittende metallisk kjole med splitt, tilbehør i gull og beige pumps som forlenger beina. Twilightstjernen Kristen Stewart skinte også i en metallisk gullkjole fra Reem Acra, mens Kate Perry vakte oppsikt i en lilla tyllkjole.

«Den lille sorte»

Varianter av «den lille sorte» er en klassiker på rød løper. Både Emma Roberts, Maggie Q og Nicky Hilton viser at svart er alt annet enn kjedelig. Om du velger en snerten cocktailkjole eller en lang elegant kjole, så er svart det en farge som aldri går av moten.

Stilige kjekkaser

Under gårsdagens prisutdeling krydde det av kjekke menn. Taylor Lautner kjent fra «Twilight»-filmene, har en forkjærlighet for svart fra topp til tå og valgte igjen denne kombinasjonen da han mottok pris for «Favoritt movie» sammen med skuespillerkollegaene Robert Pattinson og Kristen Stewart. Shane West valgte en enkel, men elegant kombinasjon av svart og hvitt, mens Zac Effron gikk for en grå dress med vest og blått slips.

Relevante saker videre:

Fryser du på beina i vinterkulda? Sjekk ut disse kule vinterskoene!

På salgsshopping? Slik gjør du et kupp på salg!

Hekta på Gossip Girl? Se trendene fra sesong 4!

Publisert:

Finn mer innhold om: