Rocka og sexy fra Kristian Aadnevik

Kristian Aadnevik (33) viste sexy og feminine kjoler i sitt samarbeid med Riccovero på catwalken under visningen på Oslo Fashion Week i går kveld.

silje
Publisert:

Halve kjendisnorge og rockedatter, DJ og stilikon Peaches Geldof (22), satt på første rad da stjernedesigneren viste sin andre samarbeidskolleksjon med Riccovero på Ballroom i Oslo. Datteren til Bob Geldof var flydd inn spesielt for anledningen for å styre musikken på etterfesten. Kjendiser som Pia Haraldsen, Anine Stang, Mimi Blix og Charlotte Thorsvedt, satt på første rad da designeren gjestet Oslo.

- Kan aldri ha for mange kjoler

Da minMote møtter designeren under OFW i februar, sa designeren at det var veldig naturlig å skulle samarbeide med Riccovero fordi han fikk utvikle kolleksjonen i meget høy kvalitet til en pris som vanlige mennesker kan kjøpe.

- Jeg ønsket å få ut kjolene mine på det norske markedet, siden jeg er fra Norge, og det kom veldig naturlig å samarbeide med Riccovero. Jeg liker at jenter pynter seg litt oftere. Jeg designer kjoler man skal bruke til hverdag og fest, en jente kan aldri har for mange kjoler, sier Kristian Aadnevik.

Sexy og feminin design

Den Londonbaserte designeren har tidligere vært seniordesigner for Roberto Cavalli og protegé hos Donatella Versace og kjolene hans er favoritter til stjerner som blant annet Beyoncé, Cheryl Cole, Britney Spears og Rihanna.

Designen er glamorøs, feminin, rocka og sexy. Fjær, skinndetaljer og paljetter er en del av Aadneviks signatur, og går igjen med designerens samarbeid med Riccovero. Fargene gikk fra duse paletter, til sterk rosa og svart. Kolleksjonen for Riccovero, består i hovedsak som tidligere, av kjoler, men også t-skjorter og jerseykjoler og skjorter er med i denne omgangen. Kolleksjonen vil være å finne i butikk våren 2012.

Relevante saker videre:

Slik blir OFW! Les mer her

Derfor viser hun i København. Se Veronica B.Vallenes visning!

Publisert: