Jennifer Lopez bringer tilbake omstridt trusetrend

SUPERSTJERNE: Jennifer Lopez har ikke gjort seg ferdig med trenden fra begynnelsen av 2000-tallet. Foto: Reuters

49-åringen slår et slag for trenden som regjerte på begynnelsen av 2000-tallet – nemlig den synlige stringtrusen. 

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Nylig var Jennifer Lopez på innspilling av en ny musikkvideo i Miami sammen med rapperen DJ Khaled hvor antrekket hennes har fått mye oppmerksomhet. Lopez hadde på seg en dressbukse i tweed-lignende stoff med lavt liv og en matchende stringtruse som tittet godt over bukselinningen.

NYHETER

Justin Bieber lanserer klesmerke

De siste årene har bukser med høyt liv regjert motebildet og trusen har ikke vært synlig. Men nå som lave jeans er tilbake virker det som den omstridte trenden hvor stringtrusen er i fokus også gjør et comeback.

POPIDOL: Jennifer Lopez ikledd lave bukser med matchende stringtruse. Foto: Mega

Trenden hadde sine glansdager på begynnelsen av 2000-tallet med blant andre Paris Hilton, Britney Spears og Christina Aguilera i bresjen.

Les også: Ariana Grande klippet av seg signatursveisen

Sistnevnte hadde på seg et glitrende skjørt med matchende topp og en synlig stringtruse på MTV Music Awards i år 2000. Etter det spredde trenden seg også her til lands, og stringtrusene var å se over bukselinningen til mange unge kvinner.

ELSKET TRENDEN: Christina Aguilera på MTV Music Awards i 2000 ikledd glitrende skjørt og magetopp med en matchende stringtruse godt synlig. Foto: AFP

I fjor slo også supermodell og realitystjerne Kendall Jenner et slag for den synlige stringtrusen. På met-gallaen i New York City hadde hun på seg en glitrende gjennomsiktig kjole, med en liten blondetruse under som tittet over kanten.

MODELL: Kendall Jenner hadde på seg en gjennomsiktig kjole som fikk stringtrusen til å skinne på met-gallaen i fjor. Foto: Getty Images
Publisert: