Festivalmote på Stavern 2019: – Kan gjøre som man vil

OPPTATT AV KOMFORT: Vilde Romsloe (20) har med sports-BH og boyfriend-jeans tilrettelagt for at hun kan ta dansingen helt ut. - Jeg har tenkt street og festival, at det skal være komfortabelt og kult. Også får man ikke svettemerker med sports-BH, sier hun. Foto: Anniken Aronsen/VG.

STAVERN (MinMote) Neongrønt, netting og raske briller - flere tok stilen helt ut på Stavernfestivalen.

Anniken Aronsen
Publisert:

Festivaldeltagerne på Palmesus hadde fokus på en avslappet strandstil. På Stavernfestivalen kledde flere seg for å skille seg ut i mengden.

Fredag avsluttet Swedish House Mafia med fyrverkeri og pyro, som sto i god stil til flere av antrekkene som kunne sees underfestivalen. Glimt av neon var lett å spotte i menneskemengden, og flere hadde gått for gjennomsiktige overdeler, slik at man kunne skimte enten badetøy eller sports-BH under.

Festivaltopp 2019
KLÆR

Gode kjøp til festival

Mange av jentene hadde også håret i franske fletter, og glitter var en gjenganger på kinnben hos begge kjønn.

MinMote spurte ti festivaldeltagere hva som var tanken bak antrekket, og hvorfor det var viktig å kle seg kult på festival.

GÅR INN I ROLLE: Sara Sofie Tallaksen (22) synes det er gøy at man kan eksperimentere med mote på festival, noe hun mener man sjelden gjøre i Norge. Foto: Anniken Aronsen/VG.
PÅ BUDSJETT: Christine Nyhus Grumstad (22) sier at hun ikke hadde noen tanke bak antrekket, bare at det skulle koste så lite som mulig. Hun anslår prislappen for antrekket å være på rundt 200 kroner. Foto: Anniken Aronsen/VG.
NEON: Cecilie Li Hansen (21) har latt seg inspirere av en svensk influenser hun ikke kommer på hva heter i farten. - Jeg tenker på meg selv og at jeg skal føle meg bra. Også elsker jeg neon, sier hun. Foto: Anniken Aronsen/VG.
BOHEMSK: Veronica Almli (23) forteller at hun ikke har noen spesiell tanke på antrekket, annet enn at det skal være behagelig og lett. Foto: Anniken Aronsen/VG.
ON FIRE: Madelén Auen (18) er klar i sin tale: - Jeg har bare tenkt at jeg skal leve livet fordi det er festival! Foto: Anniken Aronsen/VG.
TAR DEN HELT UT: Magnus (20) skiller seg klart ut blant festivaldeltagerne. - Jeg tok bare det mest fucka jeg fant, forklarer han. Foto: Anniken Aronsen/VG.
DYREPRINT: Silje Marie Holta (22) var en av dem som gikk for et mer nedtonet antrekk fargemessig. - Jeg ville ikke være helt «over the top», men samtidig se kul ut, forklarer hun. Dr. Martens på føttene er en festivalfavoritt. Foto: Anniken Aronsen/VG.
ELSKER SØLV: Tina Aimee Homleid Halland (22) forteller at hun bare elsker sølv, glitter og rosa. - Festival er noe eget, da kan man gjøre som man vil, og det er ingen som bryr seg. Men det gjør jeg jo egentlig uansett, sier hun. Foto: Anniken Aronsen/VG
HAR MED MASSE KLÆR: Mailinda Rex (22) forteller at hun har med seg mange antrekk å velge mellom, og at det ikke ligger noen spesiell tanke bak dette antrekket. Foto: Anniken Aronsen/VG.
Publisert:

Finn mer innhold om: