Moteyndlingen Olivia Palermo giftet seg i shorts og genser

It-jenta Olivia Palermo og modellen Johannes Huebl giftet seg i private omgivelser i Bedford, New York. Foto: Johannes Huebl (innhentet tillatelse)

Den ultimate it-jenta Olivia Palermo (28) giftet seg i helgen med modellen Johannes Huebl (28) og overrasket alle med casual brudekjole og strikkegenser.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

- Vi ønsket å feire denne vakre dagen på en spesiell og privat måte. Vi nøt dagen omringet av familien og våre to utvalgte venner. Bedford har et så fantastisk og romantisk landskap, sier Olivia Palermo i en artikkel på sin egen blogg, kun få dager etter bryllupet.

Paret bor i New York og har vært sammen i over seks år. Olivia Palermo er tidligere kjent for sin deltagelse i realityserien The City som gikk på MTV for noen år siden. Ellers betegnes hun som en sositetskvinne blant New Yorks fashionistaer.

Overrasket alle med skjørt og genser

Både Palermo og Huebl ville at sermonien skulle være rolig, privat og intim, så den fant derfor sted i landlige omgivelser i Bedford, New York, står det på Olivias personlige blogg. Paret hadde kun en håndfull av sine nærmeste rundt seg.

Den motebevisste bruden overrasket alle med et avslappet, men elegant antrekk. Palermo valgte ikke en klassisk brudekjole som mange kanskje hadde forventet var fra hennes nære venn, Valentino, men heller et skjørt og en genser fra Carolina Herrera. Den todelte kjolen var likevel nydelig med trekvart-lange ermer og en sofistikert utrigning. Under kjolen, som var kortere foran enn bak, hadde trendsetteren på seg et par hvite shorts.

NYGIFTE: Olivia Palermo og Johannes Huebl giftet seg i New York i helgen. Legg merke til Palermos spesielle brudeantrekk. Foto: Johannes Huebl (innhentet tillatelse)

Palermo tok en Carrie

Stylist i ELLE, Caroline Skjelbred synes antrekket var lekkert og typisk Palermo.

- Skjørtet og genseren var utradisjonelt, men kjempelekkert. Hun har en veldig klassisk stil, men overrasker alltid på en eller annen måte, sier Skjelbred til MinMote og fortsetter:

- Mange hadde sikkert forventet at det skulle bli mer glamorøst og større enn dette, men jeg synes det var kult at de hadde valgt en liten og intim sermoni. Carrie-skoene fra Manolo Blahnik satte prikken over i-en, sier hun.

SEX AND THE CITY-ØYEBLIKK: Palermo tok bruderegelen på alvor ved å tilføye noe blått til antrekket. Skoene med diamanter er signert Manolo Blahnik og er akkurat de samme som Carrie Bradshaw brukte da hun giftet seg med Mr. Big i Sex og Singelliv. Foto: Johannes Huebl (innhentet tillatelse)

Palermo stylet brudeantrekket med en hvit strikkegenser i løpet av kvelden. Skjørtet var lag-på-lag med chiffon og med blomsterbroderier nederst. De blå skoene med diamanter var fra Manolo Blahnik, og akkurat de samme som Carrie Bradshaw hadde på seg da hun giftet seg med Mr. Big i Sex og Singelliv.

Olivia Palermo er kjent for sin elegante, men edgy stil, og blander ofte billig og dyrt. Bryllupsdagen var intet unntak. Palermo stylet den luksuriøse brudekjolen med en kashmir-genser og en avslappet, småbustete hestehale. Få Olivias personlige tips til hvordan du kan style ulike hverdagsantrekk.

Moteyndlingen droppet sotede øyne og hadde valgt nedtonet sminke til den store dagen.

- Jeg ville at sminken skulle være lett og fresh med fokus på øyevippene. På den måten blir uttrykket rent og ryddig. Håret hadde jeg samlet i en enkel hestehale, som er min personlige favorittfrisyre, sier Palermo.

Brudgommen Johannes Huebl matchet sin kjære som alltid, med en hvit dress signert Marc Anthony Hamburg. Se flere bilder fra bryllupet her.

Publisert: