Kjendisene valgte samme kjole - hvem kledde den best?

Som noen av verdens største stjerner kan de velge og vrake i designerkjoler til den røde løperen. Likevel hender det at samme kjole dukker opp på to kjendiser - her kan du stemme på dine favoritter.

Det er ikke ofte lille og yppige Christina Aguilera kler seg i det samme som langbeinte Angelina Jolie. Faktisk var det muligens første gang de to valgte nøyaktig samme kjole på den røde løperen. Jolie var først ute med å skaffe seg den fotside blondekreasjonen dra Michael Kors, men for kort tid siden dukket Christina Aguilera opp i nøyaktig samme kjole. Forfra ser kjolen relativt tildekket ut bortsett fra en lårhøy splitt, mens ryggen er avslørende og utringet.

Angelina Jolie er sjeldent den mest prangende på den røde løperen, og holdt som vanlig tilbehøret minimalt med en sort clutch fra Jimmy Choo og sexy pumps fra Salvatore Ferragamo. Christina Aguilera valgte på sin side store diamantarmbånd, ringer og en diamantbesatt clutchveske fra Judith Lieber. På føttene hadde hun skyhøye Louboutin-pumps.

Trendy i Lanvin

Jessica Alba satt på første rad under det franske motehuset Lanvins visning i Paris, og hadde selvsagt kledd seg i en kjole fra nettopp Lanvin. Kjolen er fra vår 2012-kolleksjonen, og har det typiske asymmetriske snittet som Lanvin-sjefen elsker. Alba matchet kjolen med sorte pumps, en stor sort ring og frekke røde negler, og bare uker senere hadde modellen Lily Donaldson kopiert looken. Da hun åpnet sommersalget til varamagsinet Harrods hadde hun på seg samme kjole, røde negler og sorte pumps - riktig nok noen centimeter høyere enn Albas.

Sexy i Pucci

Norske Peter Dundas sitter i sjefsstolen hos Emilio Pucci, og motehuset har blitt en stor favoritt hos flere kjendiser, inkludert kronprinsesse Mette-Marit. Under filmfestivalen i Cannes valgte Kylie Minogue en dramatisk kreasjon i knallrødt fra Pucci, mens Miley Cyrus valgte den sorte versjonen under MTV Music Awards. Mens Kylies stil er voksen og elegant, ser Miley rocka, ung og vågal ut med den dristige frisyren og den diamantbesatte clutchvesken.

Hvordan var din opplevelse i dag?