Kim Kardashian elsker å vise fram babymagen - sjekk stjernens mamma-stil

Kim Kardashians (32) babymage blir stadig større, og reality-kjendisen har byttet ut de «billige» minikjolene med elegante antrekk i sort og hvitt.

Under en konsert i desember avslørte rap-stjernen Kanye West (35) har han venter barn med kjæresten Kim Kardashian. Paret har foreløpig holdt tett om terminen, men en rekke utenlandske kjendisnettsteder hevdet at Kim er rundt fem måneder på vei. Siden Kim og Kanye ble et par, har han fått æren av å endre kjærestens stil fra trashy til mer elegant og sober - en stil Kardashian ser ut til å bevare som gravid.

På nyttårsaften fortalte hun «Entertainment Tonight» at hun har sluppet unna morgenkvalmen, men at graviditeten har bydd på andre utfordringer.

- Når folk sier at graviditet er morsomt og at de elsker det, må jeg si meg uenig. Fra nå av blir det morsommere og lettere, men det er en tilpasning. Det er ikke så lett som folk tror, sa Kardashian.

Det ser imidlertid ikke ut som om graviditeten har holdt henne unna den røde løperen. I februar og mars har 32-åringen vist seg på en rekke kjendistunge fester i den ene designerkjolen etter den andre. minMote har plukket ut noen av de mest minneverdige mamma-antrekkene:

AR4

Et av de første mamma-antrekkene vi så Kim Kardashian i, var den nesten gjennomsiktige kjolen hun valgte på nyttårsaften. Kjolen er fra Julien Macdonald, som er kjent for sine sexy kreasjoner og som sto bak Heidi Klums mye omtalte Oscar-kjole. Antrekket ble ikke akkurat mindre eksklusivt av Lanvin-vesken, Martin Katz-diamantene og Louboutin-skoene heller. Kvelden feiret hun sammen med den vordende pappaen West.

Jason Kempin

Kim Kardashian fulgte i Beyoncés fotspor med en ultraglamorøs, tettsittende kjole fra Donna Karan kjole på Oscar-festen. Den iøynefallende kløften kunne dog ikke konkurrere med Heidi Klums Oscar-kjole. Kim ankom festen sammen med søstrene Kourtney og Khloe Kardashian, mens kjæresten Kanye West var på jobb. Kim hadde imidlertid valgt et par hvite sko fra kjærestens kolleksjon, sammen med smykker fra eksklusive Lorraine Schwartz.

De siste ukene har Kim holdt seg tro mot tettsittende skjørt og kjoler, men en av de siste februardagene valgte hun en morsom bukse med dyremønster og peplum-fasong. Kim viste at hun ikke er redd for å kaste seg over nye trender selv om magen vokser, og matchet buksene med en sort magetopp som viste en liten glipe av magen. På denne tiden hadde Kim fortsatt lange extentions i håret, og valgte som vanlig store, myke Hollywood-bølger.

I begynnelsen av mars kunne man så vidt skimte en babymage på Kim Kardashian, men da hadde hun ikke begynt å fremheve den med trange kjoler og skjørt enda. Derimot valgte hun et helhvitt antrekk da hun forlot sitt eget hjem i California-solen - hvite bukser og matchende jakke med store volanger som heller skjulte enn viste fram magen. Slik forklarte hun den gryende mamma-stilen på sin egen blogg:

«Jeg har lagt på meg noen centimeter og blitt bredere, men magen min har ikke begynt å strutte ennå, så jeg sliter med å finne ting som ikke får meg til å se enda tyngre ut. Noen ganger synes baby-magen, andre ganger ikke. Så jeg vet egentlig aldri helt hvordan jeg kommer til å se ut når jeg kler på meg», skrev hun.

Kardashian har nesten utelukkende holdt seg til sort og hvitt siden hun ble sammen med designer og artist Kanye West. Den nye stilen har hun beholdt selv om magen har vokst, og når det ikke er sort-hvitt, går det i nøytrale toner. Kim har aldri vært redd for å vise fram formene sine, og er det heller ikke nå - det viste hun da hun valgte et tettsittende hvitt blyantskjørt, til en feminin blondebluse tidligere i mars. Den siste tiden har Kim flere ganger sverget til kjærestens design på føttene, men denne gangen valgte hun er par lekre pumps fra Christian Louboutin.

Og graviditeten hindrer ikke reality-stjernen i å holde seg oppdatert på skjønnhetsfronten - legg merke til de velpleide, nylakkerte fingerneglene.

«Har hun fått seg en ny stylist?» spurte Daily Mail, da Kim spaserte gatelangs i en florlett sandfarget kjole med flate sandaler og kremfarget blazer. For en sjelden gangs skyld valgte «Keeping Up With The Karsdashians»-stjernen helt flate sandaler, men så ikke mindre feminin ut av den grunn. Kim har også klippet pannelugg, og senere tatt ut hårforlengelsene til fordel for en mer naturlig sveis.

Chris Mckay

Kims mest glamorøse mammakjole hittil er en blondekreasjon hun bar under premieren på «Temptation» for bare noen dager siden. Kjolen var delvis gjennomsiktig og hadde dyp utringning, og Kardashian matchet den med skinntights og sorte pumps. Mens reality-stjernen vanligvis sverger til stort hår med masse extentions, valgte hun denne gangen en enkel hestehale med krøller.

Tidligere denne uken ble Kim fotografert på vei til et møte i Beverly Hills i en skikkelig forretningskvinne-look. Kim matchet en ermeløs, hvit bluse med et åletrangt skinnskjørt, som fikk fotografene til å gå bananas da hun vendte ryggen til og gikk oppover trappen. Av skotøy valgte hun de sorte variantene av Louboutin-pumpsene med ankelstropp, som hun også har i nude.

Rmb/zoj

Det ser ikke ut til at graviditeten har påvirket Kim Kardashians hektiske timeplan. Bare den siste uken har hun dukket opp på en rekke rød løper-arrangementet og kjendistunge middager, selvsagt i en ny kjole hver gang. Et av de nyeste antrekkene er et sort skjørt med singlet og en kort blondetopp over. Kim valgte også et belte med sløyfe, som fremhever TV-stjernens stadig voksende mage. Neglene hadde hun lakket i en frekk rødfarge som matchet de røde sålene på skoene.

Hvordan var din opplevelse i dag?