Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Trendy på trening: Det fineste treningstøyet i butikk nå

Treningsklær har aldri vært et hetere tema i moteverdenen enn akkurat nå - MinMote har plukket ut noen av de fresheste treningsplaggene du kan få tak i.

Treningsklær toppbilde2014

KLASSISK: Ingen trening uten tights! Se merke og pris lenger nede i saken. Foto: Produsenten

Treningsklær toppbilde2014

DYRISK: Med denne treningstoppen blir du garantert lagt merke til. Se merke og pris lenger nede i saken. Foto: Produsenten

Treningsklær toppbilde2014

MOTIVASJON: Kanskje det blir litt lettere å komme seg på trening hvis denne fargbomben titter opp av skuffen. Se merke og pris lenger nede i saken. Foto: Produsenten

Treningsklær toppbilde2014

EKSKLUSIVT: Flere kjente designere lager også treningsklær. Se merke og pris lenger nede i saken. Foto: Produsenten

Vi har tidligere skrevet om treningstightsenes salgs-boom i Norge - og leserne våre har fortalt oss hvor mye de elsker tightsen sin. Mens noen mener treningsklær bør være forbeholdt trening, er andre uenige. Det som uansett er sikkert, er at treningsmote aldri har vært større.

Sjekk ut:De fresheste treningstightsene i butikk nå

Chanel, som er kjente for perlesmykker og drakter, har tatt sneakersen inn i varmen, Alexander Wang laget en reinspikka treningskolleksjon for H&M og flere av verdens største motehus har tatt med sporty elementer i sine vårkolleksjoner.

Klærne i denne artikkelen fungerer nok best når du faktisk skal trene. For det er jo ingen grunn til å ta fram den slitte joggebuksen og hullete t-skjorten, når det finnes så mye trendy og fresht treningstøy der ute!

Treningsklær fargerikt

Vinterløpejakke fra H&M.

Treningsklær fargerikt

Sports-BH fra Cubus.

Treningsklær fargerikt

Nike Free 4.0 hos Asos.com. Foto: Produsenten

Treningsklær fargerikt

Treningsbukse fra Cubus.

Treningsklær fargerikt

Treningstopp fra H&M.

Treningsklær varierer som alt annet i pris og kvalitet, og det er ikke lenger bare de etablerte sportsmerkene som selger det. Hvis du er ute etter rimelige plagg bør du sjekke de «vanlige» kjedebutikkene, som ofte har fargerikt og friskt utvalgt. Styr unna de kjedelige joggeskoene med dempere bak på hælen. Velger du et par treningssko som passer til ting du allerede har i garderoben, kan du kanskje bruke dem til hverdags også?

Treningsklær yoga

essentials hoodie adidas by stella mccartney.

Treningsklær yoga

Collegebukser RB funday bikbok

Treningsklær yoga

Pure boost shoes adidas by stela mccartney.

Treningsklær yoga

Yogamatte fra YogaMatic.com. Foto: Produstenten

Vil du ha noe ekstra eksklusivt bør du ta en titt på yogaklærne i Stella McCartney for Adidas-kjolleksjonen - og hva med en spesialdesignet yogamerke med valgfritt motiv?

Se flere deilige kosebukser her.

Treningsklær klassisk NY VERSJON

Ulltrøye fra Pierre Robert. Foto: Produsenten

Treningsklær klassisk NY VERSJON

Hat/lue ball smash hat fra Bikbok

Treningsklær klassisk NY VERSJON

Sneakers fra Zara. Foto: Produsenten

Treningsklær klassisk NY VERSJON

Shapingtights Low Waist hm

Treningsklær klassisk NY VERSJON

Skjerf fra Holzweiler. Foto: Produsenten

Treningsklær klassisk NY VERSJON

Solbriller fra Gucci hos Synsam. Foto: Produsenten

Hvis du skal ut og gå tur på denne tiden av året, bør du kjøre på med ull innerst. Et skjerf i halsen holder deg varm hele runden, og et par lekre solbriller er et must når sola reflekteres i snøen (pluss at det ser kult ut). Sleng over en tynn boblejakke og alt er i boks!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?