De beste billigkjøpene i butikk nå

VÅRLIG: Kjole fra Gina Tricot, 299 kr. Jakke fra Zara, 799 kr. Sko fra Mango, 899 kr. Foto: Produsentene

La deg friste av blonder, pastellfarger og beige småsko.

Sonia Huanca Vold
Publisert:

Det er lett å la seg rive med og hamstre inn for mange vårplagg så snart butikkhyllene fylles opp med sesongens nyheter. MinMote har gått gjennom kolleksjonene til flere av de største kjedebutikkene og plukket ut de aller beste motekuppene - slik at du kan spare både tid og penger.

MinMote.no - Norges største moteside

Selv om det fortsatt er en stund igjen til sommeren, bør du allerede nå være på utkikk etter den perfekte, hvite kjolen. Denne våren er det Gina Tricot som byr på den lekreste varianten og den er allerede i butikk. De har også latt seg inspirere av Burberry Prorsums eksklusive blondeplagg, og byr på en lyseblå budsjettopp som passer like godt til både skjørt og jeans.

LYSERE TIDER: Kåpe fra H&M, 299 kr. Topp fra Gina Tricot, 199 kr. Sko fra Zara, 599 kr. Jeans i modellen Push Up Pixie fra Cubus, 199 kr. Foto: Produsentene

Lyse, delikate pastelltoner er en vårens største trender, og det preger årets utgaver av den klassiske skinnjakken. Vår favoritt er rosa, og er perfekt å kombinere til alt fra jeans og t-skjorte til en liten festkjole og tilbehør i beigetoner.

Vil du ha et mer elegant preg på vårantrekket, er en tynn trenchcoat perfekt å slenge over dressbuksen og skjorten. Sett et par trendy perler i ørene, og vips er det klassiske antrekket oppdatert for sesongen.

Spar mer penger - her ser du hvordan du lager årets mest trendy perleøredobber selv!

Publisert: