Stjernene valgte kort og stroppeløst

Stjernene gikk for den lille stroppeløse kjolen da designer Vera Wang åpnet sin nye butikk i Los Angeles.

Mari Glans
Publisert:

Den lille stroppeløse kjolen er et enkelt og kult klesvalg som alltid er vellykket. Da designer Vera Wang åpnet ny butikk i Los Angeles onsdag, var den lille stroppeløse et klart valg blant stjernene. Mila Kunis, Renee Zellweger og Reese Witherspoon kom alle i hver sin variant av kjolen, alle signert Vera Wang selvfølgelig.

Draperte kjoler er superhot!Les mer her

Trendy tulipanskjørt

For Renee Zellweger har stroppeløse kjoler alltid vært en klar favoritt på den røde løperen. På åpningen valgte hun en stroppeløs silketopp i mørk lilla som hun kombinerte med et sort blyantskjørt. Reese Witherspoon gikk også for lilla, men valgte en lysere variant. Den stroppeløse silkekjolen var markert med et sort belte i livet, og Witherspoon kombinerte kjolen med en sort clutchveske og sorte pumps fra Christian Louboutin.

Skuespiller Mila Kunis gikk for den lille sorte på åpningen. Kjolen hadde en asymmetrisk topp og et tulipanformet skjørt med draperinger, som er superhot denne våren.

Whitney Port digger korte kjoler.Se hvordan du får stilen her!

Sort og hvitt

Stjernestylist Rachel Zoe var også på åpningen, og skilte seg ut i en nydelig asymmetrisk kjole med rysjer. Kjolen er også fra Vera Wang, og kombinasjonen av sort og hvitt gjorde den mer spennende og trendy. Kombinasjonen sort og hvitt er nemlig også en stor trend denne våren.

MinMote.no - Norges største moteside

Nicky Hilton så sommerklar ut i en rosa kjole i strikk som hun brukte sammen med hudfargede pumps fra Christian Louboutin. Modell og skuespiller Amber Valetta kom i en sort minikjole med lange frynser i front, som ga en rocka vri på antrekket.

Relevante artikler videre:

Ikke vær redd for å prøve noe nytt!Oppdater sminkerutinen din

La neglene synes i vår!Her er de hotteste neglefargene

Les mer om skotrenden!Kjendisene digger herresko

Kule partsko!Velg høye hæler til fest

Publisert: