Ukens trendsetter: Bella Harris

Forfatter med en fetisj for høye hæler

Navn: Bella Harris

Fra: St. Louis, Missouri

Yrke: Forfatter

Blogg: Vintage Lollipops

Forfatteren og fashionista Bella Harris, har på kort tid blitt en av USAs mest populære bloggere. Bloggen hennes Vintage Lollipops, er oppkalt etter en av bøkene hennes med samme tittel. Bella har en helt spesiell stil som hun selv kaller dirty glam. Hun elsker sko, trashy 80-tallsstil og spesielle smykker.

Beskriv stilen din

- Min stil er en god blanding av dirty glam, gotisk romantisme og vintage. Jeg elsker den trashy stilen fra 80-tallet med slitte, blekede jeans og neonfarger. Tilsett store smykker, nagler og skinn, og du har oppskriften på stilen min.

Hvorfor begynte du å blogge?

- Siden jeg er forfatter, leter jeg alltid etter nye måter til å få utløp for min kreativitet. Jeg startet Vintage Lollipops fordi jeg håpet på å nå ut til et større publikum med mine daglige innlegg om hverdagslivet og min kjærlighet til mote. Siden jeg er forfatter, vil jeg si at klær påvirker kreativiteten min relativt mye.

Har du hatt et Carrie-moment?

-Jeg er ikke sikker på om jeg har opplevd mitt største moteøyeblikk ennå. Når det er sagt, er jeg på en desperat jakt etter et par Emma Cook boots og et par statement-sko fra Chloè. Skulle jeg være så heldig å finne dem, hadde jeg vurdert det i fem sekunder før jeg hadde løpt til kassen for å betale. Siden jeg har en fetisj for hardcore statementsko, ville kanskje dette blitt mitt største moteøyeblikk.

MinMote.no - Norges største moteside

Har du et moteforbilde?

- Gwyneth Paltrow som Margot Tenenbaum i filmen The Royal Tenenbaums. Hun har så utrolig gjennomført og spesiell stil.

Hvor shopper du?

- Jeg shopper mye på nett og favorittene mine er TopShop, Shopbop og Urban Outfitters. Har jeg en ettermiddag fri, liker jeg å gå på oppdagelsesferd i vintagebutikker. Det er forresten helt utrolig hva man kan finne på Goodwill (Norges svar på Fretex). Der har jeg gjort mange gode kjøp til under hundrelappen!

Les vår guide til vintageshopping på nett og slik blir du en supershopper på ebay.

Hva er ditt beste moteråd?

- Det var vanskelig. Det beste rådet jeg kan gi, er å omfavne din egen stil. Ved å tilsette plagg med din unike touch, som for eksempel å lage din egne denim shorts, eller sy nagler og paljetter på gamle jakker. Ikke følge trendene slavisk, men kun når du føler at de appellerer til deg. Når du står opp om morgenen burde du kle deg for deg selv og ingen andre.

Vintage Lollipops

Hvordan var din opplevelse i dag?