Jessica designer klær for kvinner med former

Jessica Simpson er lei av å ikke finne klær som passer. Nå har hun designet sin egen kleskolleksjon.

silje
Publisert:

-Jeg vil designe klær for kvinner med former, som meg selv. Det sa Jessica Simpson (29) til magasinet InStyle i mars. Nå er kolleksjonen til popstjernen i salg i USA.

Simpson har allerede hatt stor suksess med sko og veskekolleksjonene sine. Ifølge popstjernen var det naturlig å følge opp med en egen kleskolleksjon. Kolleksjonen reflekterer stjernens egen smak og det er lagt spesielt vekt på kjoler med empiriesnitt eller knyting i livet. Klassiske trenchcoats og leopardmønster, som Simpson er så kjent for, har også fått plass i kolleksjonen.

MinMote.no - Norges største moteside

Måtte tåle hard kritikk for vektøkning

Simpson har selv måttet tåle mye hard kritikk for sin vektøkning tidligere i år, men prøver nå å legge dette bak seg. -Jeg har måttet tåle mye etter fatale klesvalg i rampelyset, så jeg vet hva som fungerer nå, sier Simpson til InStyle. Jeg vil ikke lage klær for modeller, men ekte kvinner, jeg vet nemlig hvor frustrerende det er å ta på seg feil kjole, sier popstjernen.

Selv elsker popstjernen å kle seg i komfortable jeans til hverdags. Simpson sier selv at hun er meget opptatt av at hele kolleksjonen hennes gjenspeiler hennes egen stil, og er alltid like forbauset over at bestselgerne hennes er flate sko. Dette på tross av at hun selv aldri går i sko med mindre enn 10 cm høye hæler.

MinMote.no - Norges største moteside

Simpson har også designet badetøy og en av bikiniene hennes debuterte under søndagens Miss Universe finale. Finalistene hadde på seg den bikinien i turkis og gull, som har fått navnet "Miss USA Metallic Knit". Så selv om popstjernens countrykarriere ikke tar helt av, har sangfuglen iallefall funnet seg flere bein å stå på.

Simpsons kleskolleksjon er foreløpig ikke å få tak i her hjemme. Men utvalgte butikker som Ricco Vero fører et utvalg av popstjernens skokolleksjon.

MinMote.no - Norges største moteside
Publisert: