Kjendisene får ikke nok av Victorias kjoler

Kjendisene elsker de figurnære kjolene til Victoria Beckham. Katherine Jenkins, Drew Barrymore og Elle Macpherson er bare noen av kjendisene som går for den samme kjolen på den røde løperen.

silje
Publisert:

Victoria Beckham floppet med relanseringen av sangkarrieren, men som designer gjør hun stor suksess med sine kjolekolleksjoner. Kjendisene kan ikke få nok av den glamorøse og tidløse designen. Kolleksjonen som debuterte på New York Fashion Week i 2008, ble møtt med positive tilbakemeldinger. Mange av kjolene ble utsolgt på kort tid, og nå ser det også meget bra ut for høst-og vinterkolleksjonen for 2009. Hos Net-A-Porter er mange av kjolene fra høstkolleksjonen utsolgt, til tross for stive priser og finanskrise. En kjole fra fru Beckham kommer nemlig ikke billig, de koster fra ca 14.000 kroner og oppover. Tidligere har fotballfruen også gjort suksess med sine jeans for Rock & Republic.

Posh og Becks er også med i en dampende undertøysvideo. Se videoen her!

Victoria Beckham er sin egen fremste ambassadør. Hun bruker mer enn gjerne kjolene sine på rød løper og ble sist sett i den lilla Giral-kjolen fra høstkolleksjonen på «American Idol.» Den walisiske operasangerinnen Katherine Jenkins strålte i den lilla kjolen på GQ Men Awards i september. Drew Barrymore føyer seg også inn i rekken etter hun viste seg i den lilla kjolen på premieren til sin nye film «Everybody's Fine», sist tirsdag. Elle Macpherson har også brukt den samme kjolen, dog i en annen farge. Det virker som Hollywood-jentene liker den lilla kjolen fra kolleksjonen så godt, at de ikke bryr seg om at andre har brukt kjolen tidligere. Det er jo en kjent sak at Hollywood ikke akkurat tenker miljøvennlig når det gjelder kjolene på rød løper. Stjernene bruker svært sjelden den samme kjolen to ganger og de vil helst ikke bli sett i samme kjole som en annen stjerne har brukt tidligere.

Lilla og rødt er hotte farger for høsten. Her får du flere gode kjøp under 500 kroner!

Kjendisfans i mange aldersgrupper

Beckhams kjolekolleksjon appellerer til jenter og kvinner i forskjellige aldersgrupper. Begge de unge «Gossip Girl»-jentene Blake Lively og Leighton Meester er fans, og bruker kjolene både flittig privat og på settet til den populære serien. En av Beckhams største fans er Elle MacPherson, som har brukt Beckhams kjoler på rød løper og på settet til den nye TV-serien sin, «A Beautiful Life.» Jennifer Lopez er en annen kjendis som mer enn gjerne støtter venninnen ved å bruke fotballfruens kjoler. Da Lopez og mannen Marc Anthony skulle til Washington, gikk Lopez for en kremfarget kjole fra Beckhams sommerkolleksjon. Mary J. Blige, Elle MacPherson og Victoria Becham har alle blitt sett i den grå Charmontellekjolen i kashmir, som flere mener er en ny tidløs klassiker. En ting er sikkert, siden stjernene har lagt sin elsk på Beckhams design, minsker nok ikke populariteten til den glamorøse kjolekolleksjonen med det første.

Relevante artikler videre:

Kjendisene elsker grått.Slik får du stilen!

Victoria Beckham covergirl.Les hvilke magasin hun pryder her

Hun overtar jobben til Victoria.Hvilken smellvakker skuespiller er det snakk om?

Publisert: