Denne garderoben er verdt 110 millioner kroner

«Gossip Girl»-jentene har en garderobe til en verdi av 110 millioner kroner. Luksusgarderoben består blant annet av dyre designerplagg fra Alexander Wang, Versace og Chanel.

silje
Publisert:

Ikke siden den berømte TV-serien «Sex and The City», har en serie fått så mye oppmerksomhet for sine klær, sko og tilbehør som «Gossip Girl». Nå røper stylisten Eric Daman til magasinet Grazia, hva garderoben egentlig er verdt.

Dyrt og billig

Garderoben til «Gossip-Girl»- jentene strekker seg over fem etasjer og er fylt til randen av designerplagg, vintageplagg og klær fra billigbutikkene. I tillegg kommer alt tilbehøret som vesker, sko og smykker. Jentene sees ofte i dyre desingerklær fra merker som Alexander Wang, Chanel og Versace, men bruker også plagg fra Zara og H&M i den populære serien. Seriens stylist, Eric Daman, sier at grunnen til at det er behov for en så stor garderobe er alle skiftene jentene må igjennom, før de plukker ut hvilke antrekk som ender opp i serien, skriver Femalefirst.

- Vi har fem til seks ulike stiler på hver rolle i serien, så det blir rundt åtti antrekk per person. For å finne de åtti antrekkene, må vi igjennom rundt 500 looks, sier Eric Daman til Grazia.

Liker du «Gossip Girl»-antrekkene? Slik får du stilen!

Elsker garderoben

Taylor Momsen, Blake Lively og Leighton Meester som spiller hovedrollene i serien, har blitt superstjerner og trendsettere som både pressen og jenter over hele verden følger med argusøyne. Mange vil vite og er opptatt av hva jentene har på seg på settet og på premierer. Leighton Meester spiller preppy Blair Waldorf, Taylor Momsen er rock chic som Jenny Humphrey og Blake Lively spiller Serena van der Woodsen, som har en mer boho chic stil. Ikke helt uventet er det Blake Lively som er mest henført av garderoben. I følge skuespillerkollega Chace Crawford, bruker jentene timesvis i garderoben.

- De er som små barn i en godteributikk, sier Chace Crawford

Guttene må derimot nøye seg med litt mindre «godteri»

For selv om jentene fråtser i designerplagg, må guttene som spiller i serien nøye seg med en langt mindre garderobe. Crawford er selv ganske skuffet over utvalget.

-Jeg har fem par sko i et skap, mens de har fem etasjer med garderobe, sier Crawford.

Relvante saker videre:

Alle vil ha håret hennes.Finn ut hvilken «Gossip Girl»-jente det er snakk om her!

Kle deg fint i vinterværet.Varme jakker gjør susen!

Ta vare på huden i kulda.Slik blir du vintervakker

Publisert:

Finn mer innhold om: