Slik bruker du herresko

Det er tydelig hva som kommer til å bli sensommeren og høstens store trend. Det er nødt til å bli oxford-skoen. Den klassiske herreskoen har det siste året blitt brukt av de mest moteriktige, men nå er de på føttene til alle fashionistaene i kjendisverdenen.

Mari Glans
Publisert:

Oxford-skoen (også kalt brogues)er en klassisk skinnsko med snøring. Skoen er lav og veldig enkel, med snøring og sømmer i skinnet som eneste detaljer. Sesongens oxford-sko kommer i mange forskjellige varianter. Kate Moss ble nylig sett i et par i lakk, mens Sienna Miller har valgt seg et par gule oxford-sko i sommer.

Fargerike sko er hot i sommer!Her er 15 kule sommersko til inspirasjon

Flere av de store designmerkene, som Marc by Marc Jacobs og Chloé, hadde denne klassiske skomodellen i sin vår- og sommerkolleksjon. Nå kommer også kjedebutikkene etter. Det gryende stilikonet Emma Watson, hadde et par tofargede oxford-sko fra klesskjeden Topshop på seg da hun var på David Letterman for noen uker siden.

Kjøp skoene på nett!Her er de beste nettbutikkene for sko

Nerdete trend

Det ser ut til den nerdete trenden fortsetter. Først kom nerdebrillene, og nå kommer skotøyet etter. For en oppdatert variant av denne skoen, kan du gå for varianter i lakk, sterke farger eller flere farger på samme sko. For en ekstra nerdete effekt, kan du ha synlige sokker i skoene, slik som Agyness Deyn har valgt i bildet over.

Oxford-skoene er kule både til kjoler, shorts og bukser, og det beste av alt er at skoene er behagelige å gå med.

MinMote.no - Norges største moteside

Relevante artikler videre:

Opptatt av trender?Her er sommerens mest sexy trend

Ute etter eksperttips?Se hva stylistene vil ha i sommer

Flere trender i høst!Sideskillen er tilbake

Gjør et kleskupp!Gode sommerkjøp til under 500 kr

Publisert: