Vårvesker på budsjett

Til våren er det på tide med litt oppdateringer i garderoben. Her er elleve fine vårvesker som ikke sprenger budsjettet.

Mari Glans
Publisert:

Mange av oss sikler etter vårens hotteste designvesker, men det er ikke alltid at pengene strekker til. Heldigvis lar kjedebutikkene seg inspirere av vårens kuleste vesketrender, og vi har funnet elleve fine varianter som er perfekte til våren uten å tømme lommeboken.

Vårens vesker kommer i flere varianter. Her kan man velge og vrake i oversizede hverdagsvesker, bøttevesker med snøring eller klassiske skuldervesker. Detaljer som frynser, nagler og at man selv kan variere skulderemmene, gir veskene det lille ekstra.

Brunt skinn

En veske i brunt skinn er en klassiker uansett sesong, og passer ekstra godt til våren når man gjerne vil bytte ut de aller mørkeste fargene med noe friskere. Her kan du satse på en klassisk fasong som varer lenge, men den rimelige prisen gjør at man lettere kan prøve seg på de mer trendy veskene.

Semsket skinn er også en stor trend i vår, og gjelder både på sko, jakker, skjørt og vesker. Om man skal kjøpe rimeligere vesker som ikke er i ekte skinn, kan ofte de semskede variantene være de fineste siden de ikke ser like syntetiske ut.

Gode investeringer!Disse plaggene går aldri av moten

Tøffe detaljer

Nagler har vært den viktigste detaljen på vesker de siste sesongene, og trenden gir seg ikke helt enda. Men i vår er naglene tonet ned i forhold til fjoråret. En annen vårtrend som gjelder nå, er frynser i alle varianter. De kan være i form av dusker på stroppene eller festet rundt hele vesken.

Bøttevesken kom tilbake for fullt i fjor høst og er fortsatt like hot i vår. Den runde snørevesken kommer i alle størrelser, enten man vil ha en mindre variant til fest eller en mer romslig snøreveske til hverdags.

Nå kan du leie drømmevesken!Les mer her

Store hverdagsvesker

Oversizede vesker er fortsatt en stor trend. Den perfekte hverdagsvesken er både fin og praktisk på samme tid, og rommer alt man har behov for å drasse med seg i løpet av dagen.

Mange av vårens vesker har også flere remmer å velge mellom. Du kan på den måten bestemme selv om du vil bruke vesken som en håndveske, eller hekte på den lange stroppen og henge den over skulderen.

Flere hotte trender? Her er 12 av vårens tøffeste trender!

Relevante artikler videre:

La neglene synes i vår!Her er de hotteste neglefargene

Stor moteguide!Her er trendene som gjelder til våren

Lilla er hot på øynene i vår!Slik får du looken

Den hotteste hårfargen!Platinablond vår

Publisert:

Finn mer innhold om: