Trendy med tresko

De trauste treskoene er det mest trendy du kan ha på beina denne våren.

Mari Glans
Publisert:

Treskoene, også kalt clogger, er vårens mest oppsiktsvekkende skotrend. De trauste skoene som man vanligvis forbinder med alt annet enn mote, er nemlig en av vårens viktigste trender.

Flere motehus viste sko med tresåle på vårens visninger, men det var Chanels versjon av den klassiske treskoen med skyhøyle hæler og nagledetaljer som har vært de mest omtalte, og er hovedinspirasjonen til kjedebutikkenes mange etterligninger som har kommet i butikkene de siste ukene.

Silje digger clogger! Se antrekket hennes her!

Sats på kontraster

Om man ønsker å kaste seg på tresko-trenden, er det flere forskjellige varianter å velge mellom. Både den klassiske, runde fasongen med høy hæl, sandaler, tresko med åpen tå og forskjellige reimer- og nagledetaljer er å finne blant vårens tresko. Felles for alle er at sålen og hælen er tykk og laget av tre, og skoen er laget av skinn.

Treskoene kan kombineres med flere andre vårtrender, og fungerer som en kontrast til lyse og lette vårplagg. Både maxikjolen, shorts, jeans og den mer romantiske stilen som vist på visningen til Chanel, får prikken over i'en kombinert med et par supertrendy tresko.

Les mer om vårtrendene her!Dette gjelder denne våren

Relevante saker videre:

På tide med en opprydning i garderoben?Få gode tips her!

Stjernene digger militærjakkene.Slik får du stilen!

Røde lepper er alltid inn.Slik gjør du det

Stjel stilen. Slik bruker stjernene blonder

Publisert:

Finn mer innhold om: