Prikkete vårtrend

Frisk opp hverdagen med et plagg i en av sesongens mest lekne trender, polkadotter. Et plagg i prikker får både fart på humøret og vårfargene inn i garderoben.

silje
Publisert:

La deg inspirere av de lekne og humoristiske antrekkene fra den britiske designeren Luella og kle deg i feminine og søte plagg, med små eller store polkadotter. Marc by Marc Jacobs, Sonia Rykiel og Etro viste også kjoler, skjørt og topper i den søte vårtrenden.

Vil du se flere av vårens trender? Her er 12 tøffe vårtrender!

Rocka 50-talls nostalgi

Lek deg med 50-talls timeglassfigur og sats på søte kardigans og skjørt med høye liv. La deg inspirere av kvinnene i TV-serien «Mad Men», men la skjørtelengden gjerne være litt kortere enn det opprinnelige stilen fra 50-tallet. Synes du stilen blir for søt, kan du rocke det opp med et par tøffe sko eller svarte detaljer som en skinnjakke eller et bredt belte.

Herresko er fortsatt hot til våren. Slik bruker stjernene trenden!

Moderne

Jeans eller lekre omslagskjoler i polkadotter kan være de perfekte følgesplaggene inn i vårsesongen. En vårkjole kan du for eksempel bruke allerede nå over en t-skjorte. Eller så kan du satse på et par kule strømpebukser med store eller små prikker, som har allerede har vært populært i motebildet en god stund. Er du litt mer vågal, kan du satse på et par storprikkede bukser som sett hos Luella, da blir du garantert lagt merke til.

Detaljer

Skjerf med polkadotter, en liten veske eller et par ballerinasko, er det perfekte tilbehøret for de som kun ønsker en nedtonet variant av denne stilen. Små eller store sløyfer i håret gir en morsom og annerledes twist. Kanskje lar du deg inspirere av Lady Gagas fantastiske håroppsetninger? Røde lepper passer også fint til denne stilen. Lek deg frem med farger og fasonger til du finner det prikkete plagget som passer deg best denne våren.

Relevante artikler videre:

Skal du på shopping?Her er ti trendy vårplagg!

Det trenger ikke være dyrt med trendy sko.Her er flere kule modeller under 500 kroner!

Forhandlerinformasjon:

Body fra forever21.com ca 80 kr

Lyseblått tørkle fra Laredoute.no ca 180 kr

Skjerf fra Topshop ca 120 kr

Ballerinas fra Brandos.no ca 850 kr

Sløyfer fra Monki ca 80 kr

Cardigan fra newlook.co.uk ca 260 kr

Kjole fra BikBok ca 300 kr

Rød lommebok fra asos.com ca 100 kr

Moteassistent: Gunhild

Publisert:

Finn mer innhold om: