Åpningen av Oslo Fashion Week

silje
Publisert:

I går gikk den offisielle åpningen av Oslo Fashion Week av stabelen. Som vanlig hadde kjendisnorge og motebransjen tatt turen for å kaste glans over begivenheten, som skulle vise seg å vare ut i det uendelige. Litt mye snakk og lite klær, var egentlig gjennomgangstemaet. OFW dro det hele i gang med et trendshow i regi av Steen & Strøm. Visningen, var en blanding av høst 2009 og sommer 2010, noe som førte til at den manglet en rød tråd gjennom det hele. Men mye av stylingen (som var hentet inn i form av hjelp fra NY), var mye bedre enn tidligere visninger. Godt hjulpet av noen av de flinkeste norske modellene, som Siri Tollerød. Men det måtte til en kjole fra Leila Hafzi, for å få salen til å gispe «DEN MÅ JEG HA». Samtlige motejournalister på første rad var begeistret, det var også kjendisene. Det er ingen tvil om at Hafzi er i en klasse for seg, når det gjelder å designe flotte kjoler som går hjem i hjertet på de fleste kvinner.

Det varte og rakk før vi endelig kom oss til punktet i programmet jeg (og sikkert mange andre), hadde gledet seg mest til, nemlig sesongens debutant. Siden jeg hadde intervjuet Linn Renée Blegeberg i forkant av visningen og sett et par av antrekkene, visste jeg at det kom til å bli en spennende visning. Du vet at visningen blir fargerik når designeren gir kolleksjonen navnet «Kræsj Pink.»Overraskende nok var det ikke så mye rosa, men allikevel en fargeeksplosjon i form av gult, grønt og rødt. Lekent, humoristisk og fargerikt vil jeg kalle kolleksjonen, som synes å være en hit blant publikum. Det snakkes om en kommende stjerne innen norsk design.

Selv om få av plaggene var anvendelige (tror jeg talte ca 3-4) rett fra catwalken, tror jeg at kolleksjonen har en mulighet nettopp fordi den skiller seg ut og er såpass anderledes. Den gule kjolen var min favoritt. En stram design på selve kjolen med et lekent humorelement i form av den gule fargen, var et av høydepunktene for meg. Det turkise skjørtet falt også helt i smak. Du kan lese mitt intervju med sesongens debutant her!

Beklager det utrolig dårlig bildet (lover at det ikke skal skje igjen), men hadde litt kamerakrise igår. Som dere ser ble det jeans og topp og det var jeg strålende fornøyd med. Fikk mange komplimenter for toppen, som jeg fikk tak i 3 timer før åpningen på Zara. Idag står intervju med Jan Thomas og flere visninger på menyen, så følg med på bloggen imorgen.

Publisert: