minMotes novemberfavoritter

Meretes favoritter

Merete Gamst
Publisert:

- Jeg ønsker meg et lekkert paljettskjørt som jeg kan bruke til fest med en enkel topp. De fleste kjedebutikker har forskjellige varianter, men akkurat nå sikler jeg på dette glitrende skjørtet fra Vince hos Net-a-porter.

- Jeg lar meg gjerne inspirere av gutta i høst og vil kjøpe en skjorte jeg kan kneppe helt igjen med sløyfe i halsen. Gina Tricot har trendplagget til en billig penge i fine høstfarger.

- Ankelstøvletten med glidelås rusler fortsatt i motebildet og dna har noen spreke modeller som er billigere enn de ettertraktede Acne-bootsene.

- De populære statement-smykkene fra den norske designeren Line Cartridge Lislerud er perfekte for å krydre et enkelt antrekk. Se hvordan du kan bruke smykket for å gjøre den lille sorte kjolen mer spennende i «Høstens Trendguide».

Martines favoritter

- Høstens fineste partyplagg er uten tvil denne fra danske Malene Birger og hvis jeg kan krysse den av ønskelisten er jeg egentlig storfornøyd. Smoking- og dressjakken er superhot til både skinnbukser, jeans og over kjoler og er et klassisk plagg jeg kan bruke gjennom flere sesonger.

- Selv om jeg elsker høye hæler hender det at føttene mine skriker etter noe mer behagelig og da er disse mokkasinene fra Aldo helt perfekte. I glitrende gull gjør det ikke noe at hælen er borte - dette er fortsatt sko som blir lagt mer til. Dessuten blir de like fine til tykk ullstrømpebukse og en oversized strikkegenser til hverdags.

- Når vinteren kommer blir huden tørr og jeg lader opp til høstfestene med hjemmespa med deilig bodylotion i vaniljelukt. Dessuten elsker jeg de glitrende neglelakkene fra Deborah Lippman, som nå har samlet de tre beste partylakkene i én pakke. Hva mer kan en jente be om?

Se også:Kjendisene elsker effektkjolen

Ingrids favoritter

- Jeg elsker denne parkasen, den er ikke for varm og ikke for kald. Perfekt til å tone ned et festantrekk på og ikke minst se hverdagskul ut. Rett og slett en pynteparkas som oser kvalitet på en diskrét måte.

- Myke og velpleide lepper er et must. Denne lekre skrubben dufter deilig av vanilje og er en kjendisfavoritt. Det gjør heller ikke noe at den kommer i en søt liten krukke med sløyfe på.

- Jeg har alltid ønsket meg lange fyldige vipper. Og nå er tiden inne, før partysesongen begynner, å prøve et av disse vidunderserumene. Da det tar mellom 4-6 uker før serumet virker. Kankje slipper jeg å knote med løsvipper før jeg skal ut. Det hadde vært digg.

- Den herlige clutchvesken har jeg planer om skal ta med gjennom julebord, bryllup , byturer og mange andre ting i flere år fremmover. Den er perfekt i sølvgrå og en skikkelig investering. Håper dessuten kjæresten leser dette!

Se også:Seks trender gutta hater

Se også:Kate Middletons sikreste stilkort - sjekk Jenny Packhams superfeminine vårkolleksjon

Publisert: