minMotes januarfavoritter

Leder for minMote, Silje Pedersen


Trening, salgsshopping og pleie av hud og hår står på agendaen til minMoteredaksjonen i januar.

- Selv om jeg ikke er så glad i trengselen på salg, finnes det mange godbiter jeg ikke vil gå glipp av. Jeg har allerede gjort noen kupp både på nett og i butikk, blant annet en ny kåpe og et par lyse boots som skal brukes flittig utover våren. Jeg satser på kvalitet og klassiske plagg som er verdt pengene. Jeg har også kjøpt meg nytt treningstøy. Siden jeg kommer til å tilbringe mye tid i treningsstudioet i månedene fremover, håper jeg det nye treningstøyet gir litt ekstra motivasjon!

- Med hodet fullt av fine vårkolleksjoner, føles ikke de varme månedene så langt unna. Jeg tar en tidlig start med litt pangfarger i garderoben, det frisker garantert opp et antrekk på en kjedelig vinterdag. Rosa og rødt er en kombinasjon jeg har tro på til sommeren, enn så lenge bruker jeg skjørtet sammen med svarte plagg.

- Akkurat nå er jeg ekstremt lei av alle de mørke vinterfargene, så nå vil jeg male neglene med en lekker dus rosa farge.

- Etter to lange måneder med party og sene kvelder, er det lurt å ta litt ekstra vare på hud og hår. Håret mitt trenger litt ekstra omtanke i januar, Redken Extreme Cat er et superprodukt som jeg har vært tilhenger av i mange år.

- Jeans er alltid en god investering og til våren går trendene både i sleng, flare og bootcut. Jeg digger disse buksene fra Current Elliott, men venter med å bruke de til det verste snøkaoset har gitt seg.

Hun solgte flest forsider i 2010. Les mer her!

Journalist og student, Cathrine Elnan

- Jeg liker skjorter i alle fasonger, størrelser og varianter. Denne hvite skjorten funker til det aller meste, og er kjekk å ha når man ikke trenger noe enkelt og greit å ha på seg.

- Disse skoene falt jeg pladask for, fargen er nydelig og det samme er designet. De ser elegante, kule og pikete ut på samme tid. Det eneste aberet er at de har fryktelig høye hæler, men hælen ser robust ut og da er de forhåpentligvis ikke umulig å gå med.

- Kanskje ikke den mest fornuftige jakken å ønske seg i januar, men den kan brukes til innebruk i de kalde vintermånedene og brukes ute når våren kommer. Ifølge nettsidene kommer den i butikkene om ikke så lenge.

- Det har dukket opp flere og flere fingersmykker i butikkene, hvor en ring er festet til lenker som går rundt håndleddet. Høres kanskje litt rart ut, men ser ganske så fint ut på.

Slik shopper du smart på salg!

Videojournalist, Merete Gamst

- Noe av det verste jeg vet er å fryse, men med masse er klær det også lett å bli for varm inne. Denne toppen uten armer fra Kari Traa er laget i merinoull som tilpasser seg kroppstemperaturen. Jeg har planer om å bruke den under vanlig tøy, eller når jeg går på ski.

- Leopardmønster kan jazze opp et hvert enkelt antrekk og jeg er fortsatt ikke lei det dyriske mønsteret. Dette passer perfekt til trenchcoaten min når det blir litt varmere i været.

- Selv om mange kanskje er litt lei pynting akkurat nå, er januar den perfekt tiden for å finne en fin kjole til en hyggelig pris. «Den lille sorte» som vi vet aldri av moten, så en klassisk kjole er en god investering.

- Jeg har veldig lyst til å bytte ut min gamle skulderveske og jeg erstatter den gledelig med denne brune vesken fra Topshop.

Journalist, Milda C. Melland

- Jeg er sikkert ikke den eneste som har til nyttårsforsett å trene masse, og ingenting er mer motiverende enn nye klær og utstyr. Disse joggeskoene passer til lett løping og ser bra ut.

- Januarsalg på nett er rene himmelen, for oss som vegrer oss for butikksalget. En varm ullgenser er alltid en god investering. Denne fant jeg på 30 prosent avslag.

- Januar er den perfekt måned for pleie. Få vekk død, sliten hud med en god skrubb. Denne er laget av økologisk pisket kokosnøtt blandet med rik kiwiolje. Helt naturlig med en duft av paradis. Skrubben blir med på tur når jeg skal til sydligere strøk.

Relevante saker videre:

Fryser du på beina i vinterkulda? Sjekk ut disse kule vinterskoene!

På salgsshopping? Slik gjør du et kupp på salg!

Hekta på Gossip Girl? Se trendene fra sesong 4!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?