Simpson-søstrene lager mammaklær

Stjernesøstrene Jessica (31) og Ashley Simpson (27) lanserte nylig en populær kleskolleksjon for unge jenter. Nå tar de steget videre og lager en kleskolleksjon for gravide og spebarn.

Isabelle Ringnes
Publisert:
MinMote.no - Norges største moteside

Artist og skuespiller Jessica har tidligere designet populære sko, veske og diamant-kolleksjoner under sitt eget merkenavn «Jessica».

Nå har hun slått seg sammen med lillesøster Ashley i et designersamarbeid for andre gang, en kolleksjon for babyer og gravide.

I følge nettstedet New York Daily News var ikke samarbeidet søstrenes eget forslag, men deres mors.

- Det var moren min som trodde det kom til å bli bra å kombinere stilene og personlighetene våre i et design, sa Jessica i etterkant av søstrenes forrige samarbeid.

I juni ble det kjent at jentene skulle lage kolleksjonen « Jessica Simpson Girls», søstrenes første samarbeidskolleksjon. Jessica mente at søsterens røffe rock&roll, bohemske stil ville passe perfekt for tenåringsjenter.

LES OGSÅ:Panneluggen er tilbake

- Jeg er den typisk amerikanske jenta. Jeg er veldig klassisk i stilen. Så det å kombinere begge stilene må jo bli bra. Jeg er typen som liker å bruke et enkelt plagg, og pynte det opp med et vågalt smykke, sa Jessica til bladet Fashionista i høst.

Kolleksjonene har tidligere høstet stor suksess blant amerikanske shoppere, og det knyttes store forventninger når de lanserer kolleksjonen sin i februar 2012.

Publisert: