Hertuginnen gjør som Hollywood-stjernene

Hertuginnen av Cambridge var ikledd en Jenny Packham-kjole da hun ankom den årlige ARK veldedighetsgallaen i London torsdag kveld. Men hun er langt fra den første som har lagt sin elsk på de populære kjolene.

Sara Johannessen
Publisert:

Kjolen, som er i en pudderrosa farge med paljetter, Swarovskikrystaller og chiffongdetaljer, er i en annen prisklasse enn det spareprinsessen har hatt til nå. Flere stjerner har brukt lignende antrekk på den røde løperen, ofte i samme fargeskala som Englands nye moteprinsesse. Stjerner som Leighton Meester og Dita von Teese har allerede blitt observert i lignende kjoler fra samme designer.

Drøm deg bort i kongelige brudekjoler.Stor bildespesial.

Hvem kledde Packham-kjolen best? Stem nederst i saken.

Dyr favoritt

Antrekket til den nygifte moteprinsessen har en prislapp på omkring 28 000 kroner, i følge nettsiden mytheresa.

Jenny Packham er blant Hollywoodstjernenes yndlingsdesigner. For selv om hun først og fremst er kjent for sine elegante prinsessebrudekjoler, er hennes kreasjoner ofte å se på den røde løperen.

Sandra Bullock og Scarlett Johansson er blant jentene som har lagt sin elsk på de duse og skinnende kjolene, og de stilte begge opp i kjoler signert den samme designeren under årets Golden Globe-utdelingen i Los Angeles. Bullock i en flagrende dus rosa kreasjon overstrødd med skinnende steiner, mens Johansson sin kjole var i en mer hudfarget pallett i chiffong - men også overstrødd med designerens signatur: skinnende detaljer.

I går var det altså hertuginnen av Cambridge sin tur til å stråle i en Packham-kjole, og med sko og cltuch i samme fargetoner fra LK Bennett var antrekket ton-i-ton og en moteprinsesse verdig.

Kate elsker billige og klassiske plagg. Bli inspirert her.

Relaterte saker videre:

Slik får du den kongelige stilen til prinsesse Kate.

Slik får du prinsesse Katestrendy trench.

Se alt om det kongelige bryllupet – og ikke minst brudekjolen.

Beckham har aldri sett bedre ut. Se bildene!

Publisert: