Kate Moss strålte i bohemsk vintagekjole dagen før bryllupet

Kate Moss (37) strålte på vei til forlovelsesmiddagen i en vintage blå 70-talls kjole, og som vanlig var trendsetteren et syn i sin «nye» kjole dagen før bryllupet.

Det verdenskjente moteikonet var intet unntak og gjennomføre den amerikanske tradisjonsregelen «Something old, something new, something borrowed and something blue» ved å ha på seg en «ny» vintage kjole i blått dagen før bryllupet.

Det spekuleres også om kjolen kan være lånt fra hennes mors klesskap.

Kate smilte og poserte for fotografene og lyste av lykke i den blå prinsesse-kjolen sammen med forloveden Jamie Hince under gårsdagens forlovelsesmiddag i Cotswold i England.

Den nydelige blå kjolen, var i lekker 70-tallsstil, med bohemske innslag som mørkeblå fløyelsbånd og detaljer, små paljetter og ballongermer.

Bysten er i en mørkere blåfarge og gir en gjennomført kontrast til de vide ermene.

Moss valgte å ta opp den lekre blåfargen i båndene på en liten eventyrveske, som forsterker inntrykker av prinsessekjolen.

Som prikken på i’en bruker Kate Moss blå stiletthæler i semsket skinn.

Kate er kjent for å være først ute med trendene, og gjorde stort inntrykk i sommerens hotteste farge- blått.

Supermodellen satte som vanlig satt sitt eget preg på stilen med løst bølgete hår og svært diskret sminke.

Ligner 70-tallsikon

Det så ut som trendsetteren hadde latt seg inspirere av den amerikanske sangeren Stevie Nicks, et av 70-tallets store moteikon, som blant annet var kjent for sine eventyrlige kjoler, maxiskjørt og store hatter.

Stevie Nicks var blant annet kjent som sanger i Fleetwood Mac og har også gitt ut flere soloalbum. Nicks skal ha solgt over 120 millioner plater på verdensbasis.

Store forventinger til brudekjolen

Det er knyttet store forventinger til brudekjolen Kate skal bruke. Ifølge Vogue, er designeren ingen ringere enn den skandaleomsuste John Galliano, som har vært persona non grata etter han kom med antisemittiske uttalelser tidligere i år.

Episoden resulterte i at han fikk sparken som Diors sjefdesigner og måtte møte i retten, der han foreløpig har uttalt at han ikke husker noen ting av den høylytte jødehetsen han nå er anklaget for.

Kate Moss og Jamie Hince gifter seg senere i dag.

Relevante saker videre:

Kate Moss for Dior. Sjekk bildene her.

Sats på hudfargede sko i sommer. Slik forlenger du beina!

Rocka og feminint fra Aadnevik. Designeren viste under Oslo Fashion Week

- Nå skal det være høyvannsbukser! Se visningen til Whyred i Stockholm

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?