5 luksusplagg du kan kuppe på salget

salg toppbilde

Januar er tiden for å sikre seg drømmeplagget til en redusert pris. MinMote har pløyet gjennom luksusbutikkene for å finne de fineste salgsvarene akkurat nå.

Martine Lunder Brenne
Publisert:
salg toppbilde

SKJØRTEFIN: Isabel Marant er kjent for sitt feminine design - og skyhøye priser. Men akkurat nå kan du gjøre et kupp til redusert pris! Se pris og butikk lenger ned i saken. Foto: Produsenten

salg toppbilde

GLAM: Det er ikke bare klær som kommer på salg - tilbehør og sko er også blant salgsvarene. Se pris og butikk lenger ned i saken.Foto: Produsenten

Enhver fashiuonista forbinder årets første måned med salg - julens shoppebonanza er over, og paradoksalt nok er det høsten og vinterens kolleksjoner ligger ute til reduserte priser.

Trikset er å vente lenge nok til at prisen er satt maksimalt ned - men uten at størrelsen din er borte.

Dette bør du se etter å salg!

Og uansett hvor vanskelig det er - aldri kjøp noe bare fordi det er på salg. Faren for at det blir hengende ubrukt i skapet er stor, og da kan man like gjerne spare pengene. En tommelfingerregel kan være å droppe de flyktige trendene, og heller gå for klassikere i god kvalitet, som du kan ta fram igjen sesong etter sesong.

MinMote har jaktet ned de beste luksuskuppene akkurat nå - finn din favoritt:

SALG strikk og øredobber

Strikkekjole fra Vanessa Bruno Athé hos Matchesfashion.com. (Før: 2460 kr.)

980,-
Gå til butikk
SALG strikk og øredobber

Øredobber fra Isabel Marant hos Net-a-porter.com. (Før: 1480 kr)

740,-
Gå til butikk

En lang strikkegenser eller strikkekjole kommer alltid godt med i kalde Norge, og en nøytral variant kan både fungere på jobb og til fest med litt ekstra tilbehør. Apropos tilbehør - også designersmykker kommer på salg, og plutselig føles ikke Isabel Marant-øredobbene milevis unna likevel.

SALG skjørt og sko

Skjørt fra Isabel Marant Étolie hos Barneys.com. (Før: 2080 kr.)

767,-
Gå til butikk
SALG skjørt og sko

Boots fra Kurt Geiger hos Shopbop.com. (Før: 1943 kr)

583,-
Gå til butikk

Mens vi snakker om Isabel Marant - et av motebransjens aller heteste merker akkurat nå - også hennes plagg kommer på salg. Kanskje mest kjent er de flagrende skjørtene, og det beste med dem er at mange av dem har såpass mye stretch at du ofte kan passe både en eller to størrelser større eller mindre enn vanlig.

salg kjole veske

KJole fra Theyskens Theory hos Matchesfashion.com. (Før: 4435 kr.)

885,-
Gå til butikk
salg kjole veske

Veske fra Michael Kors hos Zalando.no. (Før:3295 kr)

2479,-
Gå til butikk

Faktisk er det ikke bare vinterplagg på salg heller - flere butikker har satt ned prisene på kjoler som fungerer vel så bra til våren og sommeren. Et alternativ er å gå på veskejakt - blant annet har norgesfavoritten Michael Kors salg på vesker nå!

God shoppingjakt!

Publisert:

Finn mer innhold om: