Beckham blir undertøysdesigner

David Beckham (36) har frontet utallige undertøyskampanjer for Armani. Nå jobber han med en egen kolleksjon.

silje
Publisert:

Posh og Becks i sexy undertøysvideo. Se den her!

Kona Victoria har allerede imponert moteverden med sine elegante kolleksjoner, og nå ser det ut til at David ønsker å gå samme vei.

I et intervju med Womens Wear Daily (WWD), røper fotballspilleren at han har flere moteprosjekter i gang med businesspartneren Simon Fuller, deriblant en egen undertøyskolleksjon.

- Jeg har hatt ideen om å designe undertøy ganske lenge. Tanken kom etter samarbeidet med Armani, som viste meg at det er et stort marked for veldesignet undertøy for menn, sier Beckham til WWD.

Etter planen vil kolleksjonen, samt Beckhams nye duft «Homme by David Beckham», være på markedet i september, ifølge WWD.

- Jeg gleder meg til å vise frem kolleksjonen til hele verden, men er usikker på om moren min synes det er like gøy å se meg på store reklameplakater i undertøy igjen, legger superstjernen til.

Han har tidligere designet en egen kolleksjon for sportsmerket Adidas.

- De har aldri sett bedre ut. Beckham-paret imponerte under prinsebryllup.

Det er ingen hemmelighet at Beckhams har en lidenskap for mote. Paret har vært trendsettere siden slutten av 1990-tallet og flere ganger blitt kåret til best kledde.

Lukrative kontrakter som modeller for blant annet Armani, samt egne parfymer, «Instinct» og «Intimately Beckham», har i flere år gitt dem millioninntekter.

Og nå nyter altså Victoria stor suksess med sine pret-a-porter kolleksjoner.

Men selv med utallige prosjekter på sidelinjen og et fjerde barn på vei, er ikke Beckham klar for å legge fotballskoene på hylla helt ennå.

- Det er helt naturlig for meg å se meg selv som et merke, og å dyrke mine lidenskaper utenfor banen. Jeg vil alltid bli assosiert med fotballen, men nå jobber jeg med prosjekter og branding som vil bli husket lenge etter at min karriere som fotballspiller er over.

I følge Forbes, var Beckham den femt best betalte sportsutøveren i fjor, med 43.7 milloner dollar i inntekt takket være avtaler med Emporio Armani, Adidas, Electronic Arts, Diet Pepsi, Yahoo, Castrol, M&S, Motorola og Police solbriller.

Relevante saker videre:

Victoria legger ikke stilen på hylla selv om hun er gravid.

På tide med en ny mascara? Her er vårens anbefalinger!

Publisert: