Dette er vårens kuleste vesker

Sonia Huanca Vold
Publisert:

Skal du gjøre en ny veskeinvestering denne våren? minMotes har funnet frem sesongens fineste varianter.

Finn din favoritt blant bittesmå minivesker, flate konvoluttveske eller romslige håndvesker. Velg gjerne en veske i en lys nyanse - pass imidlertid på at det er en farge som enkelt lar seg kombinere med resten av garderoben din.

minMote har funnet frem varianter i forskjellige prisklasser slik at du kan finne en favoritt uavhengig av størrelsen på budsjettet dittt.

Søt miniveske

Den lille minivesken rommer ikke mye, men er til gjengjeld kjempesøt. Velg mellom delikate pastellfarger, eller invester i en metallisk variant om du vil prøve deg på den futuristiske trenden.Vesken er perfekt å slenge over skulderen på en søt sommerkjole, eller som prikken over i-en på et minimalistisk vårantrekk.

Mønstrete eller minimalistisk clutch

Clutchen har lenge vært en festfavoritt. De siste sesongene har imidlertid den håndholdte vesken kommet i større og større varianter, noe som gjør det enklere å bruke den til hverdags. Denne våren bør du se etter en mønstrete clutch og kombinere den med et enkelt antrekk. Foretrekker du det mer nedtonede, er de hvite konvoluttlignende clutchene et godt valg.

Konvoluttveske med kjetting

Synes du det er upraktisk å måtte holde clutchen i hånden, er disse konvoluttveskene med sølv- eller gullenke et godt alternativ. Se gjerne etter en flerfarget variant, eventuelt en veske med ulike skinnteksturer. Vi sikler etter den rådyre Saint Laurent-vesken, men heldigvis finnes det rimeligere varianter som er like fine.

Stor håndveske

Den store vesken med kort hank har kommet for å bli. Motehus som Givenchy, Saint Laurent og Alexander McQueen har alle fristende varianter i sine veskekolleksjoner denne våren. Også kjedebutikkene har et godt utvalg av de trendy hverdagsveskene – vår favoritt er den beige vesken fra Zara.

Publisert: