Slik blir du kul i blazer

Blazeren har kommet for å bli. Lån kjærestens blazer eller gå for en snerten innsvinget blazer med markerte skuldre som sett på catwalken hos Balmain.

silje
Publisert:

Trendsettere som Mary-Kate Olsen og Sarah Jessica Parker elsker sine blazere og bruker de flittig både til fest og hverdags.

Gå for hvitt eller beige i sommer

Sommeren er snart over oss og en beige eller en hvit blazer er en must-have i garderoben. En hvit blazer styler du i ekte 80-talls ånd med slitte jeans eller en kul denimshorts. Skal du i selskap, er det flott med svarte bukser som du kanskje har sett på Mary-Kate Olsen, eller et langt svart skjørt. En beige dressjakke er svært allsidig og passer til de fleste av sommerens store trender. Bruk den med en kort shorts som Kate Bosworth, eller sleng den lett over en hvit sommerkjole for å tøffe opp en søt look.

MinMote.no - Norges største moteside

En mørk blazer er en klassiker

Blått, grått og sort går aldri av moten. Har du en gammel blazer i skapet som du ikke har brukt på lenge, er det på tide å tørke støvet av jakken. Har du ikke råd til en ny jakke eller vil resirkulere din gamle, kan du for eksempel sy på et emblem eller sette på et par kule brosjer. Bruk blazer til jeans til hverdags, eller gjør som Rachel Bilson og bruk blazer til et kult sommerskjørt. Skal du på en stilig sommerfest kan du la deg inspirere av Sarah Jessica Parkers helsorte look, og gå for et par sko eller en veske i en knall farge. Da blir du garantert lagt merke til!

MinMote.no - Norges største motesideFølg minMote på Twitter.

Publisert: