minMotes junifavoritter

Juni markerer starten på sommeren. Invester i en ny bikini, lette sommerkjoler eller en fin shorts til de varme sommermånedene. Dette velger minMote-redaksjonen seg i juni.

silje
Publisert:

Silje Pedersen

- Denne måneden ønsker jeg meg først og fremst et par nye bikinier som jeg kan mismatche om hverandre på stranden i sommer. En bikinitopp i en sterk mønstermiks og en underdel i en enkel eller sterk sommerfarge, gir garantert en spennende miks.

- Et annet plagg jeg har vært på jakt etter en god stund, er den perfekte shortsen. Jeg har flere denimshortser, men ønsker meg en mer pyntet modell med høyt liv og knyting, som både kan brukes jobb og fest. Shortsen blir perfekt sammen med den hvite blondejakken jeg kjøpte i London.

MinMote.no - Norges største moteside

- Jeg får aldri nok sko! Jeg ønsker meg enda et par kilehæler som både er fine og behagelige. Denne modellen passer fint både til shortsen og de mange kjolene som allerede henger i garderoben.

- Korall og turkis er de ultimate sommerfargene for meg. Jeg starter med tilbehøret, og går over til klesplaggene når jeg har fått litt mer farge på kroppen. Neglelakken fra TopShop kjøpte jeg i London, men jeg fikk ikke tak i den mye omtalte leppestiften fra Tom Ford. Men nå fant jeg leppestiften på hos Selfridges, så da kan jeg bestille den på nett.

Lepper i korall gir en lekker look.Slik gjør du det!

Mari Ruus

- Siden jeg farger håret mitt, vil jeg investere i gode solprodukter for håret for å bevare fargen. Denne masken både pleier håret og gjør at håret beskyttes i solen.

- Jeg trenger nye sommersandaler, gjerne med kilehæl. Disse skoene fra Acne har perfekt høyde til hverdags, og jeg liker den lyse grå fargen.

- Jeg vil at årets bikini skal være i retromodell og sort, slik at jeg lett kan bruke den når jeg ikke er på stranden også. Det er også viktig at stroppene kan tas av på bikinitoppen slik at man unngår skille.

- Jeg liker ikke å bruke noe særlig parfyme på sommeren, så de lette kroppsduftene fra Marc Jacobs passer perfekt. Nå vil jeg prøve varianten som heter Biscotti, som dufter av vanilje og pistasjblomst.

På tide med en ny duft?Her finner du de beste nettbutikkene for duft

Cathrine Elnan

- Jeg har vært på utkikk etter en gulvlang maxikjole til sommeren. Det er godt med litt variasjon fra de kortere sommerkjolene og en litt lengre kjole passer kjempefint til sene, norske sommerkvelder hvor temperaturen er litt lavere enn hva man egentlig skulle foretrekke. Denne mønstrede kjolen fra TopShop er en god kandidat til å bli en av mine mest brukte maxikjoler i år.

- På sommerstid er det fint med litt sterke farger, og denne gule vesken fra Asos gjør seg til en enkel sommerkjole eller t-skjorte og denimshorts. Dessuten liker jeg tredetaljene, og hvis man putter stroppen ned i vesken kan den også brukes som en clutch-veske.

- For jenter som er litt høyere enn gjennomsnittet er et par lekre sandaler et godt alternativ til de høye platåsandalene og kilehælene som er blant skomoten i år. Disse beige skinnsandalene fra TopShop er ganske enkle, men med fine flettede remmer og de gjør seg til både kjoler, bukser, shorts og skjørt.

Relevante saker videre:

Kjendisene elsker sommerfarger.La deg inspirere!

Sterk rosa er en av sommerens fineste farger.Slik bruker du den flotte fargen!

Publisert:

Finn mer innhold om: