Vinn tur til London-premieren på «Sex and The City 2»

NB! Konkurransen er nå avsluttet og vinneren er trukket.

silje
Publisert:

Vinn en tur til London og billetter til premieren på «Sex and The City 2». Kanskje blir du den heldige som får gå på rød løper og oppleve en stjernespekket premiere på filmen i London.

Nå har du sjansen til å vinne en tur til London og billetter til premieren på filmen «Sex and The City 2» den 27. mai 2010. Dette kan være din mulighet til å oppleve stjerner som Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis og Cynthia Nixon på nært hold og bli behandlet som en VIP på en av årets største filmbegivenheter. I samarbeid med Sandrew Metronome og Warner Bros. gir minMote deg nå sjansen til å vinne en tur for 2 til London, gå på rød løper og delta på premieren til «Sex and The City 2».

Det du må gjøre er å lese konkurransereglene og svare på spørsmålet under ved å legge igjen din kommentar i kommentarfeltet nederst i saken.

Vårt spørsmål er:

Kvinnene i «Sex and The City» har blitt moteikoner mye takket være den berømte stylisten som også står bak kostymene i filmen «Sex and The City 2». Hva heter den berømte stylisten?

Premiedryss

Vinner du ikke hovedpremien, har du fortsatt mulighet til å vinne flotte trøstepremier i form av en dvd-boks med den komplette serien, duft signert Sarah Jessica Parker og passholdere.

Konkurranseregler:

Vinnerne må ha mulighet til å reise 27 og 28. mai.

Premien kan ikke veksles inn i penger.

Hotellpremien er basert på at vinneren og følge må dele rom.

Ved innsjekk på hotellet kreves det gyldig kredittkort som vil bli belastet ved bruk av roomservice og telefon (dette er ikke inkludert i pakken).

Minst en av de reisende må være over 18 år.

De reisende må ha gyldig pass.

Vinnerpakken kan ikke byttes mot penger eller overføres til noen annen.

Ønsker du å finne ut mer om filmen - besøk «Sex and The City 2» sin hjemmeside www.sexandthecity2-no.com (ekstern lenke).

«Sex and The City 2» har premiere på norske kinoer 4. JUNI

Publisert:

Finn mer innhold om: