Strålte i røde kjoler

Stjernene byttet de ultraglamorøse kjolene til noe enklere og mer trendy. Her er de største trendene fra Oscar-utdelingens etterfest.

Mari Glans
Publisert:

Vanity Fair holder den største festen etter selve Oscarutdelingen er unnagjort. Her er stilen mer avslappet, og stjernene bytter som regel antrekk etter utdelingen til noe enklere og mer trendy.

Rødt

Røde kjoler er et sikkert valg om man ønsker ekstra oppmerksomhet på den røde løperen. Diane Krüger fikk blandet mottagelse for sin pudderfargede kjole fra Chanel under Oscar-utdelingen, og byttet til rødt før Vanity Fairs etterfest. Kjolen var laget spesielt for henne av Calvin Kleins sjefsdesigner Francisco Costa. Den hadde transparente partier, noe som ga Krüger en perfekt anledning til å vise en av vårens store trender, nemlig synlig undertøy.

Kate Bosworth er som regel en motefavoritt på den røde løperen. Også hun gikk for rødt på etterfesten i en gulvlang kjole med volanger fra Valentinos pre-fall kolleksjon. Bosworth gjorde et perfekt valg med nedtonet sminke og lite smykker til. Katy Perry var en av mange stjerne som valgte dyp utringning på festen. Det gjorde hun i en glitrende kjole med røde og hvite striper.

Vil du prøve deg på den røde trenden?Få tipsene her!

Metallisk

Metalliske kjoler var en gjenganger under Oscar-utdelingen, og trenden fortsatte på etterfesten. Cameron Diaz hadde på seg en metallisk kjole fra Victoria Beckhams siste kjolekolleksjon. Stjernestylist Rachel Zoe har tydeligvis sansen for fotballfruen, hun har nemlig kledd opp både Cameron Diaz og Demi Moore i kjoler fra Victoria Beckham de siste dagene.

Se Victoria Beckhams nye kolleksjon!Får strålende kritikker

Kate Beckinsale kom i en gulvlang kjole i sølv. Hun var en av mange som valgte kjole med asymmetrisk overdel, som har vært en viktig trend på den røde løperen de siste sesongene. Julianne Moore strålte i en hvit kjole med metallisk finish fra Calvin Klein.

Metallisk er favoritten på rød løper.Se flere varianter her!

Dyp utringning

Mange ble overrasket da den ellers svært tekkelige Hillary Swank dukket opp på etterfesten i kveldens dypeste utringning. Dette viste seg å være en favoritt blant flere på den røde løperen. Disney-stjernen Vanessa Hudgens kom i en sort kjole fra Jenny Packham, mens Hillary Swanks kjole med omslagsskjørt var fra Armani Privé. Marisa Tomei kom i en omslagskjole med dyp utringning og metallisk finish, med et kimono-inspirert belte i livet.

Pudderfarger

At lyse puddertoner er en av vårens hotteste trender, har hvertfall stjernene fått med seg. Victoria Beckham kom i sin favorittkjole fra sin siste kolleksjon. Olivia Wilde var en av festens best kledde i en nydelig kreasjon fra RM by Roland Mouret. Nykommer Anna Kendrick gikk for pudderfarger både på utdelingen og på etterfesten. Den lyse kjolen med et hint av rosa hun bar på etterfesten er fra Elie Saab Haute Couture, og skjørtet er besatt med små fjær og chiffon.

Pudder er hot i vår.Les alt om vårens trender her!

Den langt sorte

Det var forbausende få sorte kjole å se på selve Oscar-utdelingen, men flere varianter dukket opp på etterfesten. Jennifer Lopez stjal showet i en hvit kjole fra Amrani Privé under Oscar-utdelingen, og byttet til en sort og dramatisk kjole fra Gucci til etterfesten. Kjolen er fra Guccis pre-fall kolleksjon og de sorte fjærdetaljene ved den ene skulderen gjør looken komplett.

Emma Stone valgte en stroppeløs variant med høy splitt. Den grønne øredobbene og rød leppestift var perfekt tilbehør til kjolen og passet perfekt til Stones lyse hud. Jessica Simpson fikk blitsene til å lyne da hun kom i en asymmetrisk variant av den lange sorte på etterfesten. Kjolen er fra Carolina Herrera og brosjen med diamanter på hennes venstre skulder er fra Neil Lane.

Kostbare forberedelser.Slik blir stjernene Oscar-klare

Relevante artikler videre:

Få looken til stjernene!Festfine frisyrer du kan fikse selv

Makeup og hår er viktig på rød løper.Se de vakreste fra Golden Globe her!

Draperte kjoler er hot akkurat nå!Se kjolene fra SAG-Awards

Prisutdelingsesongen er i gang!Se kjolene fra Golden Globe her

Publisert: