Slik kler du deg slankere

Riktige klær er helt avgjørende for om du ser tykk eller slank ut. Få tipsene som gjør at du ser slankere ut på et blunk.

Mari Glans
Publisert:

Om du stiller deg selv spørsmålet «ser jeg tykk ut i denne?», så er svaret ja. Det mener forfatteren av boken «How to Never Look Fat Again», Charla Krupp. I sin nye bok gir hun tips om hvordan riktig type klær skjuler problemområdene mange kvinner strever med, både når det gjelder uønskede valker, løs hud og bulende områder. Forfatteren har delt noen av sine beste tips fra boken med leserne på Oprah.com.

- Store kvinner prøver ofte å skjule seg i klærne sine, men en stor skjorte og løse bukser sammen gjør at du jevnt over vil se ut som en stor klump. Du bør vise at du faktisk har en fasong. Framhev midjen eller skuldrene dine. En annen stor feil er å bruke jeans sammen med flate tøysko. Det er en kombinasjon som garantert gjør at du ser tykkere ut, mener Krupp.

Denne fargen gjør deg eldre!Finn ut hvilken farge det er

I boken shar hun delt inn plagg i tre forskjellige kategorier etter hvor stor «tykk-faktor» plagget har. Skarpe farger og plagg som sitter for løst på kroppen, er dømt til å gjøre at du ser større ut, mens rene linjer, enkle snitt og mørke farger har den laveste tykk-faktoren.

Charla Krupp forteller at hun skrev boken fordi hun selv er tykkere enn noen gang, men har valgt å slappe av og ikke kaste bort mer tid på å slanke seg hele tiden. Hun har funnet ut at riktige klær er nok for å skjule kiloene og se bra ut.

Du kan se slankere ut på bilder også!Lær tipsene her

Undertøy med høyt liv

Krupp har to sikre tips som hun mener vil gjøre deg slankere på et blunk.

- De beste skoene du kan ha er pumps med høye hæler i samme farge som din egen hudtone. Mange kvinner har flotte ben, men saboterer for seg selv ved å bruke sko med stropp rundt ankelen. Invester også i en BH som plasserer brystvortene dine midt mellom skuldrene og albuene. De fleste kvinner har puppene hengende for lavt. Det smaleste punktet på kroppen er like under BHen, så utnytt dette området så godt du kan.

Men lekkert undertøy må ifølge Krupp vike om man ønsker å kle seg slankere. Både truser, hold-in plagg og strømpebukser bør ha så høyt liv som mulig for å få en ren linje uten valker.

Denne kroppen vil kvinner ha!Les mer her

Relevante artikler videre:

Finn riktig badetøy for deg!Bikini som passer din kroppsfasong

Rett fra jobb til fest?Gjør dagantrekket festklart på 1-2-3

Ta vare på huden din!Beskytt deg i solen

Bruker du store størrelser?Her er motetips for deg

Publisert: