Her går Gisele Bundchen sitt siste moteshow

PENSJONERT: ETter moteshowet i Brasil i natt er det brasilianske skjønnhet pensjonert. Foto: Getty Images

Verden best betalte modell avsluttet karrieren på catwalken for det brasilianske merket Colcci, under moteuken i Saõ Paulo i natt.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
FERDIG: Gisele avsluttet den 20 år lange modellkarrieren i hjemlandet Brasil, omgitt av venner og familie. Foto: Getty Images

Gisele Bundchen (34) gikk sitt aller siste moteshow i natt, og avsluttet karrieren på catwalken for det brasilianske merket Colcci, under Saõ Paulo Fashion Week. Iført florlette sommerklær som blondekjoler og gladiatorsandaler spankulerte verdens best best betalte modell ned catwalken med nær familie og venner som publikum, ifølge Daily Mail.

Les også:Norske Alexander stylet Gisele

Bundchen begynte som modell allerede som 14-åring og regnes som modellen som brøt med 90-tallets grunge og «heroin chic»-image. I løpet av sin 20 år lange karriere har supermodellen blant annet vært på forsiden av utallige magasinforsider, gjort moteserier og store kampanjer for luksusmerker som Valentino og Dolce & Gabbana, vært Victoria's Secret-engel og dukket opp i filmer som The Devil Wears Prada.

Se Bundchens beste moteøyeblikk her!

Siden 2004 har Bundchen toppet Forbes-listen over modellverdenens best betalte, og har en årsinntekt på svimlende 378 millioner kroner. Ikke nok med det - modellkarrieren hennes er verdt over tre milliarder kroner.

Gisele

Foto: Getty Images

Gisele

Foto: Getty Images

Gisele

Foto: Getty Images

Kroppen sier stopp

Den brasilianske skjønnheten bestemte seg nylig for å pensjonere seg fra modellyrket, og begrunnet avgjørelsen med at kroppen hennes trengte en permanent pause, ifølge et intervju i avisen Folha de Sao Paulo, referert av Huffington Post.

- Jeg skjønner ikke hvordan jeg kan fortsette i dette yrket... Å pensjonere meg vil åpne opp nye muligheter og prosjekter. Kroppen forteller meg automatisk at det jeg gjør nå ikke er verdt det, og det er best at jeg stopper. Jeg respekterer kroppen min og det er et privilegium at jeg kan avslutte karrieren nå, sa Bundchen til avisen.

Ifølge nyhetsbyrået Reuters har supermodellen fortalt at hun nå vil fokusere på reklamebilder, og tilbringe mer tid med familien sin.

Publisert: