Gravid med stil

Selv om du er gravid, trenger det ikke bety at du må gi slipp på en kul stil. La deg inspirere av kjendisene og finn en stil som er både stilig og komfortabel.

silje
Publisert:

Nicole Richie, som nylig ble mamma for andre gang er alltid flott på den røde løperen. Richie har sin egen stil, designer smykker og en egen mammakolleksjon for A Pea in The Pod. Richie er kjent for sin avslappede hippiestil og kledde seg etter dette konseptet da hun lanserte sin egen mammakolleksjon. En kort stram kjole viser den flotte magen, mens den mønstrete toppen over gir et avslappet utrykk. Richie er også veldig flink til å bruke smykker, blande vintage med nytt og bruker gjerne vanlige klær i kombinasjon med mammaklær.

Er du en smart shopper? Test deg selv her!

En annen flott nybakt mor, er Sarah Michelle Gellar. Buffy-skuespilleren sverget til tights, store t-skjorter og høye støvletter for en casual look under graviditeten. Et smykke er en enkel måte å fiffe opp et antrekk, og Gellars favoritt er det flotte kjedet fra Chanel.

I høst kan du kle deg klassisk som Coco Chanel.Få den flotte stilen på budsjett!

Tori Spelling, som er mest kjent fra den populære 90-talls serien Beverly Hills 90210, kledde seg fint under alle sine graviditeter. På en butikkåpning valgte hun en flott kjole i empireliv med en fin v-utringning. Spelling vet å fremheve sine beste sider som gravid, og velger en kjole som både er komfortabel og elegant. En omslagskjole med belte er også et flott alternativ hvis du er gravid og skal på fest. I høst er det farger som lilla, grått eller dyreprint som gjelder.

Tips:

Bruk de klærne du allerede har, så lenge du orker. Mange kan fint satse på en blanding av de allerede har og nye mammaklær. Komfortabelt behøver ikke bety kjedelig. Gå for lave støvletter, tunikas og fine smykker,

Omslagskjoler eller kjoler med empireliv vil fungere bra hvis du skal på fest, eller pynte deg litt ekstra.

Tights går heller ikke av moten. Bruk tightsen med flere topper for en lag-på-lag -look, som Sarah Michelle Gellar. Kle deg komfortabelt, men lek med stiler som gjør at du føler deg vel.

Husk at mange opplever å få mye vann i kroppen under graviditeten. Man kan også oppleve at sko som passet under graviditeten eller før, ikke passer når barnet er ute. Derfor lønner det seg kanskje ikke å kjøpe de dyreste designerskoene under graviditeten. Men tilbehør som vesker, smykker, skjerf og luer er sikre kort, de forandrer seg jo ikke etter kroppsformen.

Relevante artikler videre:

På fest i helgen? Få gode tips til hvordan du skal kle deg i minMotes høstserie!

Sats på klassikere. Se våre favoritter her!

Makeuptrendene skifter også fra sesong til sesong. Se hva som er hot i høst.

Publisert: