- Hun så ut som en lampe

Jennifer Lopez får æren av å ha tatt på seg det første katastrofale antrekket i 2010.

Mari Glans
Publisert:

Popdivaen valgte et oppsiktsvekkende antrekk da hun opptrådte på en konserten på Times Square i New York nyttårsaften. Lopez fikk både publikum og TV-seere til å heve øyenbrynene da hun dukket opp i en åletrang og halvveis gjennomsiktig trikot dekket med swarovskikrystaller. Kronen på verket var en svart jakke som så ut som en kjempeparykk.

Lopez ga alt under opptredenen, men hele konserten har i ettertid blitt overskygget av oppmerksomheten antrekket har fått i mediene. Den veltrente tobarnsmoren hadde nok ikke regnet med at drakten ville se delvis gjennomsiktig ut i den sterke lyssettingen på scenen.

Mange mente at trikoten var smakløs, mens for andre var det den hårete jakken hun brukte over trikoten som tok kaka.

- Hun dekket seg til i en jakke som så ut som en avlagt kostyme fra «Planet of the Apes», skriver NYdailynews. Mens New York Magazine mener at «jakken fikk henne til å se ut som en gammel lampe fra 1800-tallet.»

J-Lo bommer også på sminken!Se de verste sminketabbene her!

Gjorde året komplett

Men Jennifer Lopez' makeup-artist Scott Barnes sier til People.com at popstjernen selv var svært fornøyd med sitt eget antrekk.

- Hun spurten om jeg syntes det var for mye, men det var ingen tvil om at hun kom til å bruke antrekket, sier Barnes, og forteller at trikoten er spesialdesignet av stylist Paula Bradley.

- Hun sa: «Det ser kult ut, ikke sant? Jeg liker det», sier Barnes til People.com, og legger til at kroppen hennes aldri har sett bedre ut.

Kveldens programleder, Ryan Seacrest, var også tydelig fornøyd med klesvalget til popdivaen.

- Antrekket hennes gjorde året mitt komplett, sa han smilende etter showet.

Unngå motetabbene!Her er de vanligste klesfeilene jenter gjør

Relevante artikler videre:

Skal du ut å shoppe? Slik shopper du smart på salg

Sats på klassikere. Her er plaggene som aldri ruster!

Få ekspertenes beste tips!Gjør et kupp i januar

Publisert:

Finn mer innhold om: