Sommerens fineste maxi-kjoler

Maxi-kjolene er like kule denne sommeren som de var i fjor. Enten du velger grafiske trykk, hippie eller sterke farger, finnes det en kjole som passer for deg og din fasong.

silje
Publisert:

Maxi-kjolen passer veldig bra til ulike fasonger. Men man kan også lett se ut som et telt, så det lønner seg å ta noen forhåndsregler. Ofte hjelper det med et belte i livet eller et markert empireliv. Eller du kan velge å sette fokus på toppen, som med halterneckfasongen. Er du pæreformet eller har stor byste, passer det flott med en kjole i halterneckstil som nr 5 g 8.

Sett farge på tilværelsen

Kle deg i sommerens fantastiske vannfarger som turkis og blått. Kjole nr 4 passer godt for de som har liten byste. Er du høy og tynn vil denne være ekstra lekker på din figur. Sett et par kule solbriller på nesen og du har sommerlooken i boks. Kjole nr 7 med masse mønster, passer også fint om du er høy og slank.

Følg minMote på Twitter

Sjatteringer og batikk

Også i sommer går vi for sjatteringer og batikk. Kjole nr 3 passer fint for deg som vil sette fokus på skuldrene og har liten byste. Denne kjolen fra Alice+Olivia passer like godt på fest som på stranden. Tilsett massevis av gullarmbånd for den rette partylooken, mens til dagtid kan du bruke kjolen med et strandnett og en kul sommerhatt. Kjole nr 1 fra forever21 skiller seg ut i med sitt spesielle batikktrykk. Velg full hippiestil og gå for fletter i håret til denne kjolen.

MinMote.no - Norges største moteside

Klassisk

Ofte er det enkle det beste. Synes du farger og mønster blir for mye, kan du fint gå for kjoler i ensfarget sort eller lilla. Både kjole nr 2 og 6 passer de med runde former og er perfekte for late stranddager. Ønsker du en dose farge, tilsetter du et handlenett og et par solbriller i en fresh farge. Er du lav, lønner det seg å unngå altfor voluminøse skjørt og heller sette fokus på overkroppen som med kjole nr 8. Gi illusjonene av en lang silhuett med skyhøye hæler.

Alternativt

I alle byens secondhand og vintagebutikker finner du flotte maxi-kjoler i originale mønster og farger. Let etter 70-talls kjoler i brunt og orange eller lange partykjoler i gull eller lilla for den rette glamorøse festlooken.

Stjel stilen til Lauren conrad

Publisert: