Lekker i lilla

Lilla er en av vinterens flotteste farger. Gjør som kjendisene og kle deg i ulike nyanser av syrinfarger, dus eller mørk lilla.

silje
Publisert:

Under søndagens Golden Globe, var det flere av stjernene som hadde valgt lilla på den røde løperen. Skuespillere som Sandra Bullock, Fergie og Jane Krakowski var bare noen av de oppmøtte som hadde kledd seg i lilla for anledningen. Mange velger svart i vintermånedene, men hvorfor ikke satse på en frisk lillafarge som et alternativ til alle de mørke vinterfargene.

Gjør som kronprinsesse Mette-Marit

Mange av kjendisene har lagt sin elsk på den lilla fargen i vinter. Kronprinsesse Mette-Marit dukket opp i en lekker lilla kåpe fra Valentino på NHO-middagen for et par uker siden. Kronprinsessen strålte i den lekre lilla kåpen fra Valentino og de tøffe rosa skoene. Designeren Stella McCartney er alltid en flott ambassadør for egen design og er trendy antrukket i kombinasjonen svart og lilla.

Den lille sorte er en klassiker. Her er andre klassikere som også aldri går av moten.

Lilla detaljer

Synes du det blir voldsomt med en lilla kåpe eller en lilla kjole, kan du velge små lilla detaljer til hverdagsantrekket. Sett farge på antrekket med et lilla skjerf som «Cougar»-stjernen Courtney Cox eller velg en stor lilla veske som Kate Beckinsale. En annen hot trend er å male neglene i en vakker lilla farge i vinter. Velg mellom hele fargespekteret av lilla fra dus syrin til dype lillafarger.

USAs førstedame har også dilla på lilla. Slik bruker hun den flotte lillafargen!

Slik får du stilen

Sats på mørke eller lyse lillafarger som komplimenterer hudfargen din. Er du brunette, kan det være flott med duse eller en meget dyp lillafarge, mens blondiner ofte kler en mørk lillanyanse. Prøv deg frem med forskjellige variasjoner av lilla for å finne den nyansen som passer det best. Lilla er blant annet flott i kombinasjon med svart, brunt, beige, blått og pudder. Syrinlilla fortsetter inn i vårens pastelltrend og er en sikker investering om du skal shoppe på januarsalget. Dype lillafarger var blant annet å se på vårens catwalk hos Oscar de La Renta, mens syrinfargene blant annet dukket opp hos Burberry.

Relevante artikler videre:

Shop smart på salg. Her er de beste tipsene

På tide med noe nytt i garderoben? Slik shopper du vårens trender på januarsalget

Pass godt på huden i vinterværet. Her får du gode tips

Publisert: