Taylor Swift best kledd på People's Choice Awards

Med kveldens dypeste utringning var nysingle Taylor Swift (23) best kledd under People's Choice Awards.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Den kjendistunge prisutdelingen gikk av stabelen onsdag kveld på Nokia Theater i Los Angeles og som vanlig fikk kjolene like mye oppmerksomhet med prisene. Og hvis country-prinsessen Taylor Swift fortsatt depper etter det ferske bruddet med Harry Styles, bar hun ikke preg av det i går. Swift strålte i en gulvlang kreasjon fra Ralph Lauren, turkise øredobber og favorittsminken; sotede øyne i bronsetoner. minMote-leder Sonia Huanca Vold mener Swift var ubestridt best kledd på den røde løperen.

- Taylor Swift så fantastisk ut. Hvitt er ofte et godt valg på den røde løperen og gjør det lett å skille seg ut. Utringningen er svært dyp, men likevel sofistikert. Hun gjør helt riktig å kun ha et par store, turkise øredobber i ørene, og de sotede øynene gjør henne til en «femme fatale» i hvitt, sier Vold.

Flere andre kjendiser hadde kastet seg over vårens trender, noen med mer hell enn andre.

Hvilket antrekk liker du best? Si din mening i kommentarfeltet!

Knallfarger

- Et sikkert tegn på at våren nærmer seg, er knallfargede kjoler på den røde løperen. Min favoritt er unge Chloë Grace Moretz’ neonfargede kjole, sier minMote-leder Vold.

Kjolen til 15 år gamle Moretz er fra trendy Simone Rocha, og hun var ikke den eneste som hadde valgt en knallfarget kjole. «Glee»-stjernen Lea Michelle hadde på seg sko og kjole i knall rosa. Kjolen er fra Hollywood-favoritten Elie Saab, som også har laget kjoler til kronprinsesse Victora og til prinsebryllupet i Luxembourg.

Duse toner

«The Big Bang»-skuespiller Kaley Cuoco stilte i en ekte prinsessekjole i lyserosa fra Christian Siriano, mens Brittany Snow valgte en gul kjole med både utringning og åpne partier i sidene fra den mindre kjente - men like eksklusive - designeren Maria Lucia Hohan.

Kveldens kanskje søteste var den 15 år gamle skuespilleren Kathryn Newton, som trippet opp den røde løperen i en isblå kjole fra Chanel. I motsetning til nesten alle de andre hadde hun droppet de høye hælene og gikk heller for et par komfortable gullsko med plattformsåle.

Skinn og paljetter

Som alltid var også sort en gjenganger på den røde løperen. Jennifer Aniston kom i en sexy skinnkjole fra Dior, og hentet dessuten med seg prisen for beste komi-skuespillerinne hjem. Blant de mindre heldige var Jennifer Lawrence, som kom i en løstsittende kreasjon fra Valentino som hverken satt eller glitret helt som den skulle. Den vanligvis velkledde supermodellen Heidi Klum traff heller ikke blink med sin sexy, men Julien McDonald-kjole.

Er du enig eller uenig? Si din mening i kommentarfeltet!

Verst kledd

En annen ting som ofte gjentar seg er at kjendiser med stappfulle lommebøker likevel havner øverst på verst kledd-listen. Denne gangen mener minMote-leder Sonia Huanca Vold at hotellarving Paris Hilton bommet mest av alle. Hilton stilte i en fargerik kreasjon fra Mary Katrantzou og like fargesterke pumps med platå og skyhøye hæler.

- Jeg er egentlig stor fan av designeren Mary Katrantzous fargerike design, men dette ser dessverre ikke bra ut på Paris Hilton. Det rett og slett litt voldsomt med både turkise negler og sko. For mye matching kan lett gå galt og det gjør det her, mener Vold.

Publisert: