Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Den perfekte julebuksen? Seks bukser med strikk i livet

Unngå å irritere deg over bukser som strammer rundt magen ved å investere i alternativer med strikk i livet. MinMote har funnet frem seks lekre   som passer godt både til hverdags som til fest.

bukse 2

Bukse fra Band of Outsiders. Foto: Produsenten

bukse 2

Bukse fra Zara. Foto: Produsenten

Tiden rundt julen er gjerne fylt med tilstelninger, enten det er julebord, nyttårsfest eller familiemiddag. En lekker kjole er alltid en sikker vinner - men noen ganger er en lekker bukse et like godt alternativ.

Og etter X antall julemiddager er det særlig én ting som er viktig; den buksa kan ikke være ubehagelig.

Heldigvis finnes det haugevis av bukser som ikke strammer for mye - noen av dem har til og med strikk i livet. Noen passer best til late dager hjemme, mens andre kan fungere vel så bra på fest med en lekker bluse til.

Les også:Hemmeligheten bak den perfekte jeansrumpen

Vi har plukket ut seks lekre alternativer - finn din favoritt!

bukse 3

Bukse fra Cubus. Foto: Produsenten

bukse 3

Bukse fra Zara. Foto: Produsenten

Investerer du i en mønstret eller rutete bukse har du den perfekte hverdagsbuksen som så og si passer til alt. For en avslappet hverdagsstil kan du kombinere buksen med en av sesongens fineste strikkegensere, et par stilfulle «fjellsko» og en varm parkas. Bytt ut fjellskoene og parkasen med et par lekre festsko og en klassisk kåpe og du er klar for kveldens festligheter.

bukse 1

Bukse fra Ganni.

bukse 1

Bukse fra Maison Scotch. Foto: Produsenten

Det finnes også mange skikkelig kule varianter i butikkene, hva med en løs og ledig bukse med sleng og glitter i ekte discostil? Eller en mørkeblå og klassisk. Selvom disse bukstypene kan minne om pysjbukser, kommer det helt ann på hva du kombinerer til. Høye hæler og en dressjakke er sikre vinnere uansett.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?