Én rådyr investering eller et helt nytt antrekk?

Går du og sikler på en ny designerveske, eller kanskje sesongens råeste stiletthæler? Husk at for ett rådyrt kjøp, kan du nærmest fornye hele garderoben.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

minMote har plukket ut tre av vårens heteste designerkjøp, som er like dyre som de er vakre. Vi har også plukket ut antrekk du kan få for tilsvarende sum.

Mens stjernene bader i luksusvesker i 10.000-kronersklassen og oppover, må de fleste av oss tenke det nøye gjennom før vi går til anskaffelse av noe som helst i den prisklassen. Og når vi først står der med drømmevesken i hånden er det kanskje lett å glemme hvor mye du kan få til samme pris - eller er det bedre å gjøre én investering enn mange småkjøp?

Døm selv, og gi din stemme under:

DESIGNERVESKEN

Givenchys Antigona-veske er både praktisk og flott, og finnes i en rekke lekre fargevarianter. Med ekstra nagler eller dekor kan den koste opp mot 20.000 kroner, mens den vanlige skinnvarianten ligger på drøye 10.000. Alle tingene i bildet under vesken koster til sammen 10.660 kroner, og inneholder til og med sesongens morsomste sko fra Marc by Marc Jacobs.

Eller:

FEST-STILETTENE

Vi skulle gjerne danset natten lang i de fargerike stilettene fra Hollywood-favoritten Jimmy Choo. Skoene er alt man kan be om denne sesongen; dyreprint, knallfarger og dusker - alt samlet på ett par sko. Til gjengjeld kan man få et par nesten like fine sko fra Blonde Ambition til en fjerdedel av prisen, et lass med klær og et lekkert undertøysett fra Agent Provocateur til nesten samme pris. Alle tingene i bildet under skoene koster til sammen 8653 kroner.

Eller:

IT-SMYKKET

Dolce & Gabbana tok alle med storm med sin ekstravagante vår- og sommerkolleksjon. Smykkene er intet unntak, og et av de fineste koster over 8000 kroner. For samme pris kan du få et helt antrekk inkludert to par sko, så du kan velge mellom sandaler og sneakers. Alle tingene i bildet under smykket koster til sammen 8275 kroner.

Eller:

Publisert: